Profilo MultiPlus Serisinden Çamaşırda Mükemmel Temizlik



Profilo yıkama, kurutma ve enerji performansı olarak A sınıfı yeni 7 kg. kapasiteli MultiPlus çamaşır makinesi serisi her çamaşırda özel seçenekler kullanarak size en uygun sürede ve istediğiniz tasarruf seçeneğinde yıkama yapma imkanı sunuyor. Yeni 7kg'lık Profilo MultiPlus'ı diğer çamaşır makinelerinden ayıran en büyük özelliği kullanıcılara hızlı veya ekonomik çamaşır yıkama arasında seçim şansı sunarken, kullanıcıların seçimi ne olursa olsun her zaman mükemmel yıkama performansını garanti etmesi. MultiPlus’taki hızlı yıkama opsiyonu JetPlus, kullanıcılara %60 a kadar zamandan tasarruf sağlarken, ekonomik yıkama opsiyonu EkoPlus kullanıcılara A sınıfından -%20 daha fazla enerji verimliliği sunuyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni nesil MultiPlus çamaşır makineleri her biri 7 kg. yıkama kapasitesine sahip 800-1200 devir arası, tek-çift su girişli, beyaz ve gümüş rengi 5 farklı modelden oluşuyor. Her modelin ortak özelliği olan "A sınıfı" enerji performansı ve "A sınıfı" yıkamanın yanı sıra EkoPlus ve JetPlus gibi farklı özellikleriyle ihtiyacınıza veya önceliklerinize göre yıkama yapabiliyorsunuz. Ayrıca yeni MultiPlus çamaşır makinesi ile çamaşırlar kilogram başına sadece 6,7 litre gibi az bir su tüketimi ile yıkanıyor. Alman beyaz eşya devi BSH kalite standartlarında üretilen MultiPlus serisi mükemmel yıkama performansı ve geleceği koruyan teknolojiyi bir arada sunuyor.

Eğer çevre konusunda hassasanız MultiPlus model çamaşır makinelerinde bulunan EkoPlus özelliğini seçmeniz yeterli. Bu durumda çamaşırlarınız daha az enerji kullanılarak yıkanıyor. Eğer zamanınız kısıtlı ve çamaşırlarınızı bir an önce yıkamanız gerekiyorsa MultiPlus’ın sunduğu JetPlus özelliğini seçerek kısa sürede çamaşırlarınız tertemiz oluyor ve zamandan tasarruf yapıyorsunuz.

"Ekspres 15" yıkama programı da Profilo MultiPlus çamaşır makinelerinde bulunan ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran diğer bir özellik. "Ekspres 15" programı ile 2 kg a kadar olan hafif kirli çamaşırlar 15 dakika gibi çok kısa bir zamanda yıkanarak tekrar kullanıma hazır hale geliyor.

MultiPlus’ın diğer özelliklerinden ekstra su ilave fonksiyonu ile çamaşırlarınızın daha bol su ile durulanmasını sağlayabilir, çocuk kilidi fonksiyonu ile de çamaşır makineniz çalışırken çocuklarınızın makinenizi kurcalayarak program akışını değiştirmesini engelleyebilirsiniz. Ayrıca MultiPlus suda bekletme fonksiyonu ile çamaşırlarınızın son durulama suyunda kırışmadan bekletilmesini sağlayabilirsiniz.