Profilo'dan Yeni Elektrikli Süpürgeler



Profilo'dan yeni elektrikli süpürgeler: İster toz torbalı, ister toz torbasız…

Profilo'nun yeni yüksek kapasiteli toz torbalı ve torbasız modelleri, elektronik emiş gücü ayarıyla üstün temizlik sağlıyor

Profilo'nun yeni elektrikli süpürgeleri, 1500 wattan 1800 watta kadar değişen modelleri ve üstün özellikleriyle ev hanımlarına büyük kolaylık sağlıyor.

1700 watt gücüyle dikkat çeken Profilo VS 5PT00, tek modelde iki ayrı teknolojiyi birleştiriyor. Bu ürünü ister hiç kağıt torba kullanmadan, toz torba masrafı yapmadan içindeki "cycle tech" konteynır ile, ister hijyenik filtreleme özelliği olan toz torbası ile kullanmak mümkün.

Elektronik emiş gücü ayarıyla her bölgeyi kirlilik derecesine göre farklı bir emiş gücüyle süpüren Profilo VS 5PT00, kompakt tasarımıyla göze de hitap ediyor. İster yatay, ister dikey park etme olanağı bulunan cihazın tam 3,5 litrelik toz torba kapasitesi ve toz torbasız kullanımda 0,8 litre toz toplama kapasitesi bulunuyor.

HEPA filtre sistemi sayesinde dışarı üflenen havanın ortamdaki havadan temiz olmasını da sağlayan VS 5PT00, bu özelliğiyle temizlik yapmayı kolaylaştırıyor.