Profilo’nun Yeni Elektrik Süpürgesi Enerjiden % 50 Tasarruf Sağlıyor



Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin, yeni elektrik süpürgesi tam emiş gücü sağlayan uzun ömürlü kompresör teknolojisiyle çok etkili, enerji kullanımında ise % 50 tasarruf sağlıyor, elektrik faturalarınızı düşürüyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni elektrik süpürgesi VS6PT1266, yenilikçi kompresör teknolojisiyle elektrik süpürgeleri standartlarını yeniden belirleyen, bu teknoloji sayesinde enerji tüketimini % 50 oranında azaltırken, 1200 Watt’lık güçle 2400 Watt’lık performans sunan, çevre dostu bir ürün.

Kompresör teknolojisine sahip yeni Profilo Elektrikli Süpürge, motorundaki özel olarak tasarlanmış dokuz bıçaklı aerodinamik çarkları nedeniyle daha az enerji harcayarak daha yüksek hava akımına ulaşıyor. Böylece 2400 Watt’lık elektrik süpürgesinin performansını sadece 1200 Watt’lık motor gücüyle sağlamış oluyor, dolayısıyla elektrikten % 50 tasarruf sağlıyor. Üstelik en yüksek emiş gücüne ulaştığında bile sessizlikten taviz vermiyor.

Yeni elektrikli süpürge, toz torbası doluluk göstergesi, elektronik emiş gücü ayarı gibi fonksiyonlara sahip. Ergonomik tasarımı, dikey ve yatay park etme özelliği, sürgü tuşlu teleskobik borusu, halı ve sert zeminler için süpürme başlığı ve otomatik kablo toplama özelliği ile de kullanımı son derece pratik ve rahat. Hijyenik kilit mekanizmalı Megafilt SuperTEX toz torbasının kullanılabilir torba hacmi ise 4 lt.

Profilo’nun yeni VS6PT1266 elektrikli süpürgesinin önemli bir diğer özelliği ise HEPA filtre. Yaşam alanlarımızdaki ince tozlar dış ortamdakilere oranla beş kata kadar daha fazla ve bu tozlar başta çocuklar ve astım hastaları olmak üzere yaşam alanını kullanan herkes için sorun yaratıyor. Üstün gücüyle elektrik hariç her şeyi yutan Profilo’nun yeni elektrikli süpürgesi, üstün özellikleri sayesinde havadaki ince tozlar ve kir partiküllerini içine hapsederek dışarı çıkmasını yüzde 99,997 oranında engelliyor ve çok daha hijyenik ve sağlıklı bir yaşama ortamı sunuyor.