Protherm Lynx Kombiler Yenilendi



Isıtma sektöründe, ürettiği dayanıklı ve sağlam ürünler ile ön plana çıkan Protherm, Lynx kombileri yeniledi. Protherm Lynx kombiler, basit ve kolay kullanımı ve de düşük ses seviyesiyle kullanıcısına daha konforlu bir ısınma sunuyor.

Kombilerde yer alan dijital gösterge sayesinde, kapalı sistem su sıcaklığı ile tesisattaki su basıncı rahatlıkla takip edilebiliyor. Elektronik sisteminde bulunan güçlü mikroişlemciyle ürünün tüm fonksiyonları kontrol edilerek daha yüksek verimle ve daha güvenli şekilde çalışması sağlanıyor.

Ayarlanabilir otomatik by-pass sayesinde, tüm ısıtma sistemlerinde sorunsuz çalışabilen Lynx kombilerde bulunan integral eşanjör, hızlı ve kısa sürede sıcak su sağlayıp kireç oluşumunu da engelliyor.

Elektronik ateşleme ve kademesiz alev modülasyonun yanı sıra düşük ve yüksek tesisat suyu basıncı erken uyarı sistemi sayesinde, cihaz su basıncından dolayı devre dışı kalmadan ya da emniyet ventilinden su akıtmadan önce tüketicisini uyarabiliyor. Donmaya ve aşırı ısınmaya karşı koruma, pompa sıkışmasını önleme, brulör bekleme süresi vb. gibi koruma sistemleri dışında, Lynx kombiler, meydana gelebilecek tüm sorunlarda kendisini ve kullanıcıları güven altına alacak emniyet sistemleri ile donatıldı.

Protherm’in, özel eğitimli ve konusunda uzman personeli, sunduğu yaygın mobil servis ağı ve Türkiye’de doğalgazın bulunduğu her ilde mevcut bulunan 1200’ün üzerindeki satış noktası ile Protherm Lynx kombiler oldukça iddialı.