Q-Too, Addresistanbul’da Açıldı




Paslanmaz çeliğin yalınlık ve güzelliğini tasarımlarına yansıtarak, İskandinav yaşam tarzının Türkiye’deki temsilcisi olan Q-Too, Addresistanbul’da açılan mağazasında tasarım ve estetik tutkunlarını bekliyor.

Danimarka’da 2005 yılının en iyi mobilya ve aksesuar tasarımcısı seçilen Hans Thyge Raunkjaer’ın çizgilerini taşıyan Q-Too, mobilya ve aksesuarları ile yalınlık ve güzelliği evinin her köşesinde yaşamak isteyenler için tek adres olmayı hedefliyor.



Hans Thyge Raunkjaer’ın çizgilerini taşıyan Q-Too ürünleri, tüm dünyada işlenmesi ve şekil verilmesi en zor metallerden olan yüksek kaliteli paslanmaz çelik, masif ahşap (teak, meşe ve kayın) ve camdan oluşuyor. Hans Thyge Raunkjaer’in farklı malzemeleri, tasarımla bir araya getirmekteki yeteneğinin ürünü olan ve Q-Too için tasarlanan ürünler, tamamen uyumlu ve tüketici için maksimum esneklik sunan iç mekan çözümleri oluşturuyor.

Q-Too’nun koleksiyonları arasında yer alan, insanların şehir yaşamının karmaşasından kaçma ihtiyacı sonucu ortaya çıkan UNIT mobilya koleksiyonu, minimalist yaklaşımdan, yalınlıktan ve saflıktan yola çıkılarak hazırlandı. Buradaki yalınlık ve sadelik tüm ürünlerin tasarım merkezinde yer alan paslanmaz çeliğin kimliği ile de bire bir örtüşüyor. Koleksiyondaki ürünler arasında sofalar, sandalye ve masalar, tabureler, bank grupları, sehpalar, tekerlekli servis arabaları, raflar, tv ve hol konsolları ile mutfak ve banyo aksesuarları yer alıyor. Q-Too’nun UNIT Mobilya koleksiyonuna ek olarak, Q-Uno paslanmaz çelik banyo aksesuarları, Q-Bic paslanmaz çelik mutfak aksesuarları ve Q-Line paslanmaz çelik ev aksesuarları da ürün gamında yer alıyor.



Son dönemde, uzun yıllar bakım gerektirmeden ilk günkü estetik ve şıklığını koruması, nem ve suya karşı dayanıklılığı yönünden paslanmaz çelik, dünya mutfak ve banyolarında tercih edilen bir malzeme oluyor. Ülkemizde ise beyaz eşyalarda paslanmaz çelik (Inox) kullanımının artmasıyla birlikte tamamlayıcı ürünler olan mutfak ve banyo aksesuarlarının da Inox olması yönündeki talep her geçen gün artıyor.