Quickstand, Ateco ile Türkiye’de



Humanscale’in QuickStand ürünü; oturur ya da ayakta çalışma pozisyonları için ergonomik çözüm sağlayarak, çalışma alanlarını daha verimli ve kullanışlı hale dönüştürüyor.

QuickStand alışılagelmiş çalışma masalarını, değiştirmeye gerek kalmaksızın, bambaşka bir boyuta taşıyarak insan sağlığına daha uyumlu ofisler yaratıyor. Uzun süreli oturur pozisyonda çalışmanın insan sağlığına zararlarının farkındalığı ile Humanscale, yenilikçi ve devrim yaratan ürünler tasarlıyor.
QuickStand’ın hafif platform ve mekanizması, kullanıcının beklentilerini tamamen karşılamasının yanısıra piyasadaki yüksekliği ayarlanabilir diğer çözümlere kıyasla, zahmetsizce bir alandan diğerine taşınabilmesine olanak tanıyor.

Kullanıcıların oturma pozisyonundan ayakta durma pozisyonuna geçişini kolaylaştıran inovatif denge mekanizmasına sahip oluşunun yanısıra kusursuz ve sade tasarımı, QuickStand’i ofislerin vazgeçilmez bir öğesi yapıyor.

QuickStand ayakta kullanım sırasında daha geniş, platform alanı kadar arttırılmış ek bir çalışma alanı sağlayarak, mevcut masayı daha kullanışlı hale dönüştürüyor.

Zahmetsiz işlevselliği ve kolay kullanımı, kişileri çalışma süresi içinde aktif olmaya ve sağlığı için hareket etmeye teşvik ediyor. Humanscale’in QuickStand ürünlerinin (QuickStand, QuickStand Eco, QuickStand Lite ve QuickStand Underdesk) ergonomik özelliklerini ve kullanım kolaylıklarını test etmek, yalın ve zarif tasarımlarını görmek için Ateco’nun İstinye Showroom’u ziyaret edilebilir.

Ayrıntılı bilgi için: www.atecozemin.com
Tel: 0212 229 19 14
E-mail: info@atecozemin.com