R Serisiyle Yaşam Alanlarına Modern Dokunuşlar



Yaşam alanlarımızda uyum ve kolaylığı ev otomasyon sistemleri ile sunan Berker evlere R serisiyle geliyor. Koleksiyonlarındaki alternatifleriyle farklı konsept ve zevklere hitap edebilen,  böylece her konsepte ve zevke göre evlerde yerini alan akıllı ev  otomasyonu sistemlerinin lideri, dairesel ya da keskin tarzlardan hoşlananlar için de R serisiyle yeni modeller sunuyor. Bir anahtardan daha fazlasını yansıtan R serisinde bulunan R1 ve R3 modelleri, farklı dekorasyon stillerinde de evlerde uyumu yakalıyor.

R.1 modeli, yuvarlak hatları ve kontürlü çerçevesiyle Berker tarzını koruyarak evinize şıklığı yansıtıyor. R1 serisi ayrıca konut ve projelere fonksiyonel renk ve materyal alternatifleriyle ideal ve estetik bir çözüm getiriyor.

Spor ve şık tarzın birleştiği R.3 modeli ise dairesel merkezi, keskin kenarlı çerçeve ile kombine edilmiş biçimde evlere farklılık katıyor. Anahtara ek olarak prizin de yer aldığı R3 modeli mimari çözüm ve kolay montaj özelliğini bir arada sunuyor. Farklı renk / materyal alternatifleriyle de her konsept ve beğeniye uygun şık seçenekler bulunabilir.