Raflarda Yeni Bir 'Ev Yaşamı' Dergisi: Evdeyiz



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) adına üç ayda bir yayımlanan Evdeyiz dergisi, Ağustos 2009 sayısıyla birlikte satış noktalarında okuyucuyla buluşuyor. Dekorasyon tutkunları, tasarımcılar, iç mimar ve dekoratörler için kapsamlı bir içerik sunan Evdeyiz dergisi 120 sayfadan oluşuyor.

Evdeyiz'in Ağustos sayısında ele alınacak başlıklar arasında işlevsel yaşama mekânları, yükselen yaşam trendlerinin mobilyaya yansımaları, bebek-çocuk ve genç odası takımlarını kapsayan dosya konuları bulunuyor. Öte yandan fotoğraf dünyasının duayenlerinden fotoğrafçı İbrahim Zaman ile yapılan söyleşi de Evdeyiz'in Ağustos sayısında okunabilecek. Evdeyiz bu sayısında, Rumeli Hisarüstü'nde konumlanan bir konağın bahçe ve iç mekân dekorasyonunu da ayrıntılı fotoğraflarıyla sayfalarına taşıyor.

Türkiye'nin mobilya üssü Kayseri mercek altında

Mobilya sektörü profesyonellerine yönelik sayfalarda ise Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak'ın vizyoner yorumlarını aktardığı röportaj, sektör profesyonellerinden Şafak Çivici'nin başarı öyküsü bulunuyor. Evdeyiz'in bu sayısında ele alınacak olan kapsamlı dosyada Kayserili 15 mobilya firması mercek altına alınıyor.

Bayi fiyatı 6 TL olarak belirlenen dergiye ilişkin talepler için MOSDER'in 0212 465 69 17 ve 18 numaralı telefonları aranabilir.