RE 201-2 Türk Gayrimenkul Yatırım Fonlarında İlk 9 ay



Esas itibariyle gayrimenkul sektörünün genç çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan ULI Türkiye - İleri Seviye Gayrimenkul Eğitimleri'nin amacı, gayrimenkul sektöründeki farkındalığı artırarak, müşteri beklentilerini karşılayabilen kaliteli eleman yetiştirmek.

ULI 2015 eğitim programının "RE 201-2 Türk Gayrimenkul Yatırım Fonlarında İlk 9 ay" başlıklı ilk toplantısı 26 Mart Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)'de gerçekleşecek.

Tebliğlerin yürürlüğe girmesinden bu yana sıkça sorulan sorulara ve dile getirilen sorunlara değinilecek olan toplantıda konuşmacılar, Gayrimenkul Yatırım Fonları – Sermaye Piyasaları ve Türk inşaat sektörü, yabancı yatırımcının gözünden Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Türk Gayrimenkul Yatırım Fonları'na dair bilgi paylaşımında bulunacaklar.

Program:
09.30 – 11.00 İlk bölüm
11.00 – 11.30 Ara
11.30 – 12.30 İnteraktif Soru Cevap Bölümü
Ana panelist ve Moderatör: Umurcan Gago / GSG
Panelistler: John Forbes / John Forbes Consulting, Mehmet Erktin / Omurga 

Reklam Goruntulenme Bolumu



Konuşmacılar:

Umurcan Gago - PwC Türkiye Vergi ve Hukuk Hizmetleri Ortağı

Umurcan Gago, PwC’ye katılmadan önce Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. bünyesinde  finansal analist ve araştırma uzman yardımcısı olarak görev yapmıştır. 1998 yılında PwC’ye katılmış ve Temmuz 2008’de şirket ortağı olmuştur.

Halen PwC Türkiye Asset Management Lideri olmanın yanı sıra vergi ve hukuk hizmetleri bölümünde finansal hizmetleri liderliği görevini sürdürmektedir.

Umurcan’ın uzmanlık alanı daha çok uluslararası finansal işlemler, finansal yapılar ve ürünler, konvansiyonel ve yapılandırılmış finansal ürünler, yatırım bankacılığı ürünleri, uluslararası vergi planlaması, menkul kıymetler hukukuna ilişkin konular, ve finansal yapılandırma gibi konulardır.

Danışmanlık yaptığı müşteriler arasında yatırım ve ticaret bankaları, mal varlığı yöneticileri ve özel bankalar, sigorta ve emeklilik şirketleri, sermaye piyasası şirketleri, yatırım ve özel sermaye fonları, varlık yöneticileri ve kurumsal hazine sorumluları bulunmaktadır.

Uluslararası finans hukuku ve karşılaştırmalı vergi hukuku konularında yazdığı makaleler birçok dergi ve gazetede yayımlanmıştır. Bunun yanında çeşitli seminer ve eğitim programlarına konuşmacı olarak katılmıştır.
Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Istanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Washington College of Law gibi kurumlara misafir konuşmacı ve konuk eğitmen olarak katılmıştır. Ayrıca, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Sermaye Piyasaları Çalışma Grubu’nun bir üyesidir.
Umurcan İstanbul Barosu’na kayıtlı ve SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir) ünvanına sahiptir.


Mehmet Erktin - Omurga Yapı  Yatırımları A. Ş. Kurucu Ortağı

Omurga Yapı Yatırımları A. Ş. Kurucularından olan Mehmet Erktin, kariyerinin ilk 23 yılını Tekfen Holding’in Türkiye, Suudi Arabistan ve Almanya’daki çeşitli şantiye ve şirketlerinde geçirdi.

Mayıs 2011 sonunda Tekfen Holding Başkan Yardımcısı ve Tekfen OZ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iken ayrılarak Omurga Yapı Yatırımları AŞ’nin kuruluşuna katıldı.

Robert Koleji ve Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Case Western Reserve University’de İnşaat Mühendisliği konusunda yüksek lisans yaptı. Harvard Business School’da Advanced Management Program’ını tamamladı.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız.