RE/MAX’in Avrupa’daki 'En İyileri'nden 25’i Türkiye’den



RE/MAX, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Power Broker Zirvesi'nde, Avrupa’da bulunan 20’yi aşkın ülkedeki en iyi 250 Broker/Owner’ını biraraya getirdi. RE/MAX Europe tarafından düzenlenen ve artık her yıl tekrarlanacak olan Zirve’ye Türkiye’deki en iyi RE/MAX Broker’ları da konuşmacı olarak davet edildi. 20-22 Şubat 2008 tarihinde Viyana’da gerçekleştirilen zirveye RE/MAX Türkiye, 25 en başarılı Broker’ı ile katılarak en fazla katılımı gerçekleştiren Avrupa ülkesi oldu.

Power Broker Zirvesi, RE/MAX sisteminin Avrupa’daki büyümesi ve RE/MAX ofislerinin uluslararası iş paylaşımları için etkin bir platform yarattı.

İstanbul’dan RE/MAX Yıldız ofisinin Broker/Owner’ı Çağatay Demirayak da, Nicholas Boothman, Mike Russer ve Judy LaDeur gibi RE/MAX’in dünya çapında ün yapan gayrimenkul profesyonelleri ve uluslararası eğitmenleriyle birlikte zirveye konuşma yapmak üzere davet edildi. Demirayak’ın “İçlerindeki Superman’i Bulmak ve Superman’lerle Yaşlanmak…” başlıklı sunum, gayrimenkul danışmanlarının çalıştıkları RE/MAX ofislerinin kalıcılığı ve başarısına sağlayacağı katkı konusunda Avrupalı Brokerlar’a önemli ipuçları verdi.

1973 yılında ABD’de kurulan ve o günden bu yana franchise sistemiyle aralıksız büyüyen RE/MAX, bugün Avrupa’daki 20’yi aşkın ülkede 38 master franchise bölgesine bağlı 1.200 gayrimenkul ofisi ve 7.000’den fazla çalışanı ile profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veriyor.