RE/MAX’ten 'Gayrimenkul Yönetimi' Hizmeti



RE/MAX, çok sayıda gayrimenkule sahip kişiler ile özel sektör ve kamuya ait şirketler ve kurumlara, Türkiye’de gayrimenkul ile ilgili her türlü gereksinimleri için profesyonel 'Gayrimenkul Yönetimi' hizmeti sunuyor. RE/MAX Türkiye tarafından kurulan Gayrimenkul Yönetimi Bölümü, toplu gayrimenkul alım ve satım işlemlerinden, arsa, kiralama ve takip işlerine, kiraların toplanması ve vergilerin ödenmesinden, gayrimenkul müzayedelerine, gayrimenkul değerleme ve piyasa analizinden, proje finansman, satış ve satınalma danışmanlıklarına kadar birçok alanda, 180 RE/MAX ofisi ve RE/MAX networkü ile koordineli biçimde etkin çözümler üretiyor.

RE/MAX, gayrimenkul yönetimi konularında müşterilerine güvenilir bilgi ve yatırımları ile ilgili ciddi öngörüler sağlarken, onları Türk gayrimenkul piyasasında edinilmiş geniş bir deneyimden faydalandırıyor. RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Yönetimi Bölümü’ndeki gayrimenkul danışmanlarının tamamı, gayrimenkul alım, satım, kiralama ve gayrimenkul yatırımları ile projelerinin geliştirilmesi alanında, başarılı bir kariyere sahip bulunuyor.

RE/MAX, 'gayrimenkul yönetimi' hizmeti kapsamında, gayrimenkul yatırımcısı kişiler ile kurumsal müşterilerin, gayrimenkule ilişkin yatırım, pazarlama, kiralama ve satış gibi konulardaki büyük ölçekli tüm talepleri için, ihtiyaca uygun entegre hizmetler sunuyor. RE/MAX Türkiye, sektöründeki güçlü networkü ile kurumların ve şirketlerin sahip bulundukları gayrimenkul stoklarının pazarlanması konusunda da, profesyonel çözümler sunuyor ve bu alanda öncülük yapıyor. RE/MAX Gayrimenkul Yönetimi Bölümü, Türkiye genelindeki, gayrimenkul danışmanları, araştırmacılar ve uzmanlardan oluşan geniş bir ağdan  faydalanarak, müşterileri için, en geniş bilgi ile desteklenmiş stratejiler geliştiriyor.

RE/MAX ofisleri, RE/MAX Türkiye'nin liderliğinde yürüttükleri 'gayrimenkul yönetimi' hizmeti ile büyük konut ve ticari projelerin pazarlanmasından, finans başta olmak üzere farklı sektörlerdeki kuruluşlarının bilançolarında yer gayrimenkullerin pazarlanması ya da kiralama yoluyla değerlendirilmesine kadar birçok alanda faaliyet gösteriyor. Gayrimenkul Yönetimi veri tabanında kayıtlı binlerce  yatırımcı şirket ve fon ile kurmuş olduğu ilişki ağı sayesinde, gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinde en etkili şekilde aracılık hizmetleri yürütüyor. Türkiye’de, alışveriş merkezi gibi yatırımlar ile gayrimenkul geliştirme projeleri planlayan yerli ve yabancı şirketler için, araştırma ve portföy oluşturma çalışmaları ile vergi daireleri gibi kamu kuruluşlarının stoklarındaki gayrimenkullerin satışı ya da kiralanması yoluyla değerlendirilmesi çalışmaları da, bu kapsamda gerçekleştiriliyor.