Renk Tutkunlarına Dekorasyon Önerileri



1. İddialı desenler ve iddialı renkler
Leopar deseni tek başına bile oldukça iddialı bir görünüm yaratabilir. Bir de bu desen canlı bir yeşil ve mor ile birleştirerek evin içinde renk patlamasına neden olabilirsiniz. Kimileri için karmaşık ve yorucu görünen bu oda, kimileri içinse oldukça neşeli ve eğlenceli.

2. Turuncunun gücünden yararlanın
Beyaz duvarlar ve beyazın hakim olduğu bir zemin… Burayı hareketlendirmek için turuncunun gücünü kullanabiliriz. Turuncu ayaklara sahip bir koltuk ve turuncu çerçeveli bir ayna imdadımıza yetişecek.

3. Zıt renkler ile iddialı dekorasyonlar
Yeşil ve mor oldukça zıt renkler olmasına rağmen dekorasyonda sık rastlanan ikililerden biridir. Su yeşili ve lila ile ne kadar sade bir dekorasyon oluşturabilirseniz, çimen yeşiline kayan bu ton ve fuşya ile de o denli canlı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

4. Desenli duvar kağıtları ve tablo seçimi
Desenli duvar kağıtlarının üzerine tablo asmak pek kolay olmuyor. Doğru tercihi yapabilmek için bir süre araştırma yapmak gerekiyor. Ancak bu mor tablo, duvar kağıdı ile öyle güzel bir uyum yakalamış ki ilk görüşte insanları etkilemeyi başarıyor.

5. Yoğun pembe kullanımı
Yeşilin hakim olduğu yemek odasından çıkıp pembenin hakim olduğu başka bir odaya adım atıyoruz. Pembe berjerler, pembe yastıklar ile birleşiyor. Çiçekler odaya ferahlık katarken metal bir orta sehpa dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

6. Altın sarısı detaylar
Kadın figürlerinin olduğu ve ilk bakışta pembeyle turuncunun göze çarptığı bu tabloyu, altın sarısı vazolar ile harmanlayabilirsiniz.

Reklam Goruntulenme Bolumu
 
Kaynak: Hürriyet