Rixos ‘Bomonti’de 150 Kişi Sırada



Rixos Hotels, İstanbul’daki rezidans projesinin satışlarına 12 Aralık’ta başlıyor. Bomonti’deki “Rixos Residences Bomonty” adlı proje 2011’in sonunda tamamlanacak. Proje Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya ortak girişimiyle 200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirecek. Rixos, projenin pazarlama ve işletmeciliğiyle Rixos, İstanbul’a adım atacak.

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüpoğlu’nun yaptıkları ortak açıklamada, Rixos Rezidances Bomoty’de örnek dairelerin hazır durumda olduğunu bildirildi. Açıklamada satışlar için 150 kişilik bekleme listesinin oluştuğu da kaydedildi.

Uzun süreli kiralama fırsatı

Fettah Tamince yeni projeyle ilgili olarak, “Oyun alanını tüm dünya olarak belirleyen, yatırımlarını da bu anlayışa göre planlayan Rixos için İstanbul, büyüme planlarımız içinde çok önem verdiğimiz bir lokasyondu. Bu proje ile Rixos markası ilk kez İstanbul’a gelmiş olacak. Rixos markasını ve farkını İstanbul’a yaşatacak. Proje ortaklarımız Ayaydın Grup,İpek-Çakırkaya, Ortak girişim grubu tarafından 200 milyon TL’lik büyük bir yatırımla gerçekleşen böyle bir projeyi Rixos markası ile işletmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Rixos Residences Bomonty’de kısa ve uzun süreli konaklamalar Rixos standartlarındaki tüm hizmetleri de beraberinde getirecek. Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı projede kiralama hizmetinin yatırımcılar için iyi bir fırsat olacağı belirtiliyor. Residans projesinde, Rixsos tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, mini golf, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alacak.

42 katlı lüks kule

Bomonti’de 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty’de 338 modüler süit, daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede 6 adet de penthouse var. Projede 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor. Dairelerde “A” sınıfı öncü markaların ürünleri kullanılacak. Her süitte açılabilir pencere bulunacak. 334 bağımsız bölümde prestijli markalarının ürünleri kullanılacak. Mutfaklar SCİC, mutfak dolapları Gaganeu, banyo dolapları Punto Tre markalarını taşıyacak. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminlerda Bursa beji mermerler kullanılacak. Projenin iç mimarı ise Çağlayan Tuğal.