Rixos, İstanbul Kozyatağı'nda Yeni Projeye İmza Attı



Rixos, Taksim ve Bomonti'deki projelerinin ardından Anadolu Yakası'na geçerek Kozyatağı'nda yeni bir projeyi hayata geçirdi. Kozyatağı'na konumlanan Rixos Executive Apartments, ev, ofis veya ev-ofis olarak değerlendirilebilecek.

Rixos açıklamasına göre, İstanbul'a Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Residences Bomonty projeleriyle giriş yapan Rixos, Anadolu Yakası'na geçerek yeni bir projeye daha imza attı. Dünyadaki 'Executive Apartment' uygulamasının Türkiye'deki 'ilk' örneğini hayata geçiren Rixos, hem ev, hem ofis, hem de ev-ofis olarak değerlendirilebilecek.

Rixos Executive Apartments, Anadolu Yakası'nın önemli finans, iş ve yaşam merkezi olan Kozyatağı'nda konumlanıyor. Rixos Executive Apartments, 1+1, 2+1 (78, 88, 90 metrekare) ve penthouse (96, 142 metrekare) olmak üzere toplam 370 daireden oluşuyor. İlk 9 katı sadece ofislere ayrılan 30 katlı Rixos Executive Apartments'ın mimari tasarımı akıllı bina konseptiyle Tansel Sönmezer tarafından gerçekleştirildi. STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen projede yaşam Temmuz itibariyle başlayacak. Daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanabileceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya verilerek karlı bir yatırıma da dönüştürebilecek.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Rixos Executive Apartments, ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi. Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor. Ayrıca tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Ayrıca Rixos Executive Apartments’ın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak''.

Adalar manzarasına karşı konumlanan Rixos Executive Apartments'daki ev ve ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor.