Rixos’ta Sadece 6 Konut Kaldı



Aralık ayında satışa çıkarılan ve 52 katıyla İstanbul’un en yüksek yapılarından biri olarak gösterilen Rixos Bomonti’nin ilk etabında 6 konut kaldı. Projeden konut satın alanlara, dünya genelinde tüm Rixos Otel ve rezidans projelerinde geçerli olacak ‘Rixos aile kartı’ veriliyor. Bu kart ile yüzde 25’lere varan oranda konaklama olanağı sağlanacak.

İstanbul’un Büyükdere Caddesi’ne alternatif bir rezidans projesi olarak geliştirilen Bomonti, 12 bin metrekare alan üzerinde kuruldu. 8’i bodrum, otopark, giriş ve asma, 44’i ise normal olmak üzere toplam 52 kat üzerinde yükselen proje, bahçe olarak ayrılan alan 8 bin metrekare. Rixos Bomonti, bu özelliğiyle İstanbul’da ‘bahçesi olan ilk gökdelen’ olarak da nitelendiriliyor. Projede ayrıca 2 bin 500 metrekare alanlı SPA ve sağlık tesisi yer alıyor.

6’sı penthouse, 8’i bahçe dubleksi ve 260 modüler konuttan oluşan projede toplam 274 konut bulunuyor. Modüler konutların her biri 94 metrekare. İsteyenler 3 moduler konutu birleştirerek 282 metrekare konut sahibi olabiliyor.

İstenirse kiraya verilebiliyor

Projenin bir diğer önemli özelliği ise boş kaldığı zamanlarda kiraya verilebilir olması. Rixos Bomonti’den ev satın alanlar, evini kullanmadığı günlerde Rixos Otelcilik aracılığı ile kiraya verebilecek. 
Konutların 85’ini oluşturan ilk etapta metrekare fiyatları 4 bin 500 dolardan başlıyor ve 6 bin 500 dolara kadar yükseliyor.
İnşaatına ekim ayında başlanan projenin ilan edilen bitiş tarihi 31 Aralık 2011. Projeyi hayata geçiren Ayaydın Grubu ile İpek İnşaat, teslimi bu tarihten 6 ay önce gerçekleştirmeyi planlıyor.