Roca In-Wash® Akıllı Klozet



Roca’nın her yönden temizlik işlevine sahip yeni entegre klozeti, tam bir hijyen ve konfor deneyimi sunmak için tasarlandı. Kişisel temizlik ve sağlık rutininde yeni bir dönemi başlatacak Roca In-Wash® Akıllı Klozet, uzaktan kumandası ile konforlu ve kişiselleştirilebilir bir kullanım sunuyor. Duvara asılı veya zemine monte edilen çeşitleri ile her banyo alanına uyan zarif tasarımıyla dikkat çeken In-Wash® Inspira, banyolarında akıllı seçimler yapmak isteyenlerin yeni tercihi olacak.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Tamamen hijyenik
Roca In-Wash® Inspira, vücudunuzun her köşesini temizleyen ve maksimum hijyen sağlayan entegre bir başlığa sahip. Geri çekilebilen başlık, kendisine ulaşan suyu filtreleme işleminden geçirerek ve her kullanımdan önce ve sonra kendi kendini temizleyerek ekstra hijyen sağlıyor.

Roca In-Wash® Inspira, rahatlık ve güvenlik sağlamak amacıyla sunduğu olağanüstü performansla da öne çıkıyor. Akıllı Klozet’in fark yaratan özellikleri arasında; kullanılmadığında aktivasyonunu engelleyen sensörü ve banyonun ışığını açmak zorunda kalmadan sizi klozete yönlendiren gece LED ışığı dikkat çekiyor.

Kişiselleştirilmiş deneyim
In-Wash® Inspira ile istediğiniz yönde temizliği seçebilir, suyun hem yönünü hem de sıcaklığını düzenleyebilirsiniz. Hassas temizlikte en üst düzeyde konfor sağlayan In-Wash® Inspira, kişiselleştirilmiş özellikleri ile size özel bakım sunacak.

Kullanım kolaylığı
In-Wash® Inspira'nın teknik özelliklerinin yanı sıra son derece kolay kullanıma sahip. Her tür kullanıcı için temizleme ve kurutma işlevlerini etkinleştirmek ve ayarlamak için basit ve sezgisel çalışan bir uzaktan kumandası olan In-Wash® Inspira Akıllı Klozet uzaktan kumandayı kullanmak zorunda kalmadan temel işlevleri kontrol etmenizi sağlayan bir de yan panel içeriyor.

Hızlı ve basit bir kurulumla Akıllı Klozet’inizi tam bir hijyen deneyimine dönüştürün. Klozeti değiştirmek zorunda kalmadan suyla temizliğin keyfini çıkarmak isteyenlere Roca'nın sunduğu bir çözüm olan Multiclean® özellikli kapaklar, yuvarlak, yumuşak ve kare olmak üzere 3 formu ile banyo koleksiyonlarınıza da uyum sağlayacak.