Roca Stratum Serisi



Birbirinden özel ve yenilikçi koleksiyonlarıyla Roca, banyolarda konfor standardından vazgeçmeyenlere Stratum serisiyle hitap ediyor. Günlük rutinleri daha keyifli hale getirmek amacıyla üretilen Stratum Lavabo ünitesi; teknoloji, rahatlık ve şıklığı tek üründe birleştiriyor. Bluetooth® hoparlörleri, entegre prizleri, çekmeceleri ve modern iç aydınlatmasıyla dikkat çeken seri, banyo keyfine ayrıcalıklı bir konfor getiriyor. Artık, banyodayken ya da duş sırasında keyifle dinleyeceğiniz müziklerle kendinizi şımartmanız mümkün.

Ünitelerde akıllı dönem
Banyo alanlarının tüm unsurlarını uyumlu bir şekilde birleştirmeyi hedefleyen Roca, Stratum Lavabo ünitesi ile düzen konusunda titiz olanlara saklama olanakları sunuyor. Farklı boyutlardaki iç bölmeleriyle tüm ihtiyaçları karşılayan Stratum’un yüksek kapasiteli geniş çekmeceleriyle artık her şeye yer bulmak mümkün. Tamamen çıkarılabilen, tam açılabilir çekmeceler geniş hacimli bir kullanım alanı sağlarken, iç aydınlatma özelliği sayesinde günlük banyo malzemeleri kolayca bulunabiliyor. Mobilyadaki led ışığı ile de günün her saatinde kusursuz bakım ve makyaj yapmak mümkün hale geliyor.

Stratum Lavabo ünitesinde dolap ve çekmece kapaklarının yavaşça kendiliğinden kapanıyor olması ise hem güvenli hem sessiz bir kullanım deneyimi sunuyor.

Banyo mobilyasına yeni standart
Teknolojik ve inovatif çözümlerle banyo tasarımındaki standartlara farklı bir boyut kazandıran seri, entegre elektrik priziyle birkaç işlemi aynı anda yapılmasını sağlıyor. Ünite önünde elektrikli bakım aletlerinin rahatlıkla kullanımına imkan tanıyor. Geniş iç hacimli çekmece çözümleriyle kullanıcıya modern bir saklama alanı sunan Stratum’da, küçük ve değerli eşyaların güvenli bir şekilde saklanabilmesi için tasarlanmış gizli iç bölmeler de bulunuyor. Burada yer alan aydınlatma ise eşyaların kolaylıkla bulunmasına yardımcı oluyor.

*

Roca Hakkında

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış seramik döşeme ve duvar karoları da dahil olmak üzere banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 83 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 1,8 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.