Roca, Türkiye’de Bayi Sayısını Artırıyor



Banyo alanları için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi yenilikçi çözüm önerileri sunan Roca Türkiye, bayileşme yatırımlarına hız verdi. Bugüne dek Marmaris, Kuşadası, Fethiye gibi turizm merkezleri de dahil olmak üzere toplam 10 ilde 20 bayi açan Roca Türkiye, ülke genelinde kuracağı bayi ağı ile global markasını da Türkiye pazarında güçlendirmeyi hedefliyor. Şirket, 2020 sonuna dek bayi sayısını 30’a çıkaracak.

Reklam Goruntulenme Bolumu

İç pazarda büyümeye odaklandı
Eskişehir’deki fabrikalarında ürettikleri ürünlerin yüzde 80’ini 60 ülkeye ihraç ettiklerini, yüzde 20’sini ise iç pazara sunduklarını söyleyen Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, “Roca gibi uluslararası, son teknolojiye ve tasarım gücüne sahip bir markanın, bu topraklardaki güçlü üretim potansiyeli ile Türkiye pazarında önemli bir pay alabileceğine inanıyoruz. Bu yüzden öncelikli hedefimiz, Türkiye pazarında konumumuzu güçlendirmek. Bu hedefle, banyo alanlarında müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına göre tasarladığımız yenilikçi çözümlerimizle Türkiye’de daha fazla kişiye ulaşmak için bayi ağımızı büyütmeye odaklandık. Yılsonuna dek 30 bayiye ulaşmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızla Türkiye’de büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Roca Koleksiyonları İstanbul’da sergileniyor
Yılsonuna kadar İstanbul, Konya, Bursa, Uşak, Kayseri, Adana, Antalya, Malatya ve Kahramanmaraş’ta da bayiler açmaya hazırlanan Roca Türkiye, yenilikçi vitrifiye ve armatür serilerini tüm Türkiye’de müşterileriyle buluşturacak. Roca’nın koleksiyonlarının büyük bir bölümü ise İstanbul Mecidiyeköy’de yer alan Platform Yapı mağazasında sergileniyor.