Romantik, Seçkin ve Son Derece Zarif: Efe's



Eski zamanlardan günümüze akan kültür mirasının etkilerini taşıyan klasik anlayışın, modern yaşamın gereklerinden uzaklaşmadan yorumlanması... Efe’s’in özgün tasarımlı gül motifli kapaklarıyla, antik ceviz ve antik bej olmak üzere iki farklı rengi bulunuyor. Özel yapım antik davlumbaz, zarif antik kolonlar, şık baharat dolapları, hasır sepetli dolap gibi pek çok özel detay, modelin şık donanımlarını oluşturuyor.

Mutfakların odak noktası olan ocak bölümü, kişiye özel ve klasik anlayışın tüm zarif öğelerini taşıyan  çözümlerle pişirme keyfine keyif katıyor. En modern teknolojik ürünlerin kullanıldığı klasik çizgili modelin; 30-70 kg. taşıma kapasiteli, sessiz kapanışlı ve tam açılımlı çekmece sistemleri, tıpkı bir tüy hafifliğiyle kullanıcılarını rahat ve huzurlu bir yaşama çağırıyor.

Hasır sepetli sürgüler, modeli tamamlayan estetiğinin yanı sıra her türlü gereci ve malzemeyi saklayabilmenizi sağlıyor. Satine camların arkasındaki sensörlü aydınlatmalar, zarif kornişler, özel tasarım antik kolonlar gibi göz alıcı donanımlar Efe’s’i tamamlayan diğer detaylar.

Ayrıntılı bilgi için www.eurodecor.com.tr