Roto Çatı ve Solar Teknolojileri ile Estetik Çözümler



Roto Çatı ve Solar Teknolojileri  ile Türkiye’de ilk defa, sıcak su ve ısıtma desteği için termik kolektörler, elektrik üretimi için PV modüller ve doğal aydınlatma için çatı pencereleri tek paket olarak birlikte sunuluyor. Birbirine kombine edilebilen modüler birimler çatı içine entegre edilerek, çatılar üzerinde parça parça görüntüler oluşturmadan, estetik bir görünüm ortaya çıkarıyor.

Roto ile, çatılara özel izolasyon detayları çözülürken, çatı kaplaması içine gömülebilen ya da sunroof sistemiyle tüm çatıyı kaplayabilen ileri düzey mimari solar çatılar yaratılıyor.



Alman teknolojisi ve yılların tecrübesi ile üretilen fotovoltaik modüller, termik kolektörler ve çatı pencereleri ile çatılar, enerji üreten alanlar haline getiriliyor. Roto; bu 4 fonksiyonu tek elden çözerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Üstelik bu kazanımlar elde edilirken çatı üzerinde veya bahçede çirkin yapılar ve detaylarla karşılaşılmıyor, çatı kaplaması üzerine konulan demir/alüminyum konstrüksiyonlarda olduğu gibi binaya gereksiz yük binmiyor.

Roto solar modül ve kolektörlerinin 25 yıl sistem garantisi bulunuyor.

Kendi enerjisini kendi üreten doğaya saygılı binalar yaratırken estetikten ve mimariden ödün vermemek için çözümler sunan Roto Çatı ve Solar Teknolojileri, çatı içi entegre detayıyla fark yaratıyor.