SAF-FRO Markalı Ürünler, Lincoln Electric ile Türkiye Pazarında



SAF-FRO markalı kaynak ve kesme ürünleri Lincoln Electric Türkiye (Askaynak) güvencesiyle Türkiye pazarında. Bir Lincoln Electric kuruluşu olan SAF-FRO profesyonel kullanıcılar için kaynak ve kesme ürünleri, çözümleri ve hizmetleri tasarlıyor ve üretiyor. Şirket, ilk olarak SAF-FRO’nun üçüncü nesil multi-proses kaynak makinesi DIGIWAVE III’ü Türkiye’deki kaynak profesyonelleriyle buluşturuyor. Yazılım tabanlı anahtarlama teknolojisine dayanan üç fazlı bir invertörden oluşan bu makine %30 oranında enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Bu kaynak makinesi yüksek kaynak performansının yanı sıra güncellenebilir Linux yazılımı ile kaynak çalışmalarının doğru bir şekilde izlenebilirliğini ve takibini sağlayan USB, Ethernet hatta Wi-Fi gibi yeni iletişim araçlarına sahip. DIGIWAVE III, 200'den fazla sinerjik kaynak modu sağlıyor. Çok çeşitli malzeme, çap, tel, gaz kombinasyonları için mükemmel bir kaynak performansı da sunan bu makinenin 50 tane özel sinerjik modu bulunuyor. Makine; MIG/MAG kaynağında, karbon çelik/paslanmaz çelik malzemelerin kaynağında ve örtülü elektrod kaynağında mükemmel sonuçlar veriyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

DIGIWAVE III, işlem kontrolü sağlayarak optimum kaynak kalitesi sunuyor. Kaynak parametrelerinin kontrol limitlerinin ayarlanabildiği makine böylece bir hata tespit edilir edilmez gerçek zamanlı olarak uyarılar alınmasını sağlıyor. Makinenin su soğutucusunun ve isteğe bağlı fanın otomatik olarak çalıştırılması, renkli ekranın ayarlanabilir zamanda sönmesi ve sadece gerçekten ihtiyacınız olan elektriği tüketmesi enerji tasarrufunu sağlayan özellikler arasında yer alıyor.

Geleneksel CV modundan yaklaşık %20 daha yüksek kaynak hızı
Lincoln Electric Türkiye’nin (Askaynak) yeni nesil kaynak makinesi DIGIWAVE III’ün sahip olduğu torç kalibrasyonu kaynak ustalarının normlara uygun hareket etmesine destek oluyor. DIGIWAVE III hızlı kısa ark özelliği ile karbon çelik ve paslanmaz çeliklerin yalnızca pals modunda normal olarak ulaşılabilen tel besleme hızını kullanarak damla transferi davranışını değiştirmeye imkan veriyor. Bunun yanı sıra geleneksel CV modundan yaklaşık %20 daha yüksek kaynak hızı sunuyor. Tam kontrollü metal özelliği ise temiz bir kaynak için tam kontrollü kısa ark avantajı veriyor.

“Klonlama” özelliği, Wave III kurulumlarının yedeğinin tutulmasını ve çoğaltılmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde öngörülemeyen durumlar, üretimin devamlılığını sağlamak için kolayca yönetilebilir hale geliyor. DIGIWAVE III’ün sayaç ve limitleme özellikleri tel biter bitmez veya kontak meme vb. parçaların değiştirilmesi gerektiğinde kaynak ustasının doğrudan uyarıyor böylece ark süresi artabiliyor. Buna ek olarak, DIGIWAVE III‘ün bellek özelliği ile prosedürler sürekli olarak değerlendirebiliyor ve güncel şekilde geliştirebiliyor. DIGIWAVE III daha fazla verimlilik için standart olarak tüm otomasyon entegrasyonları için standart bir iletişim arayüzü ile donatılıyor.