Sağlıklı Yapılaşmanın Anahtarı: Suyu Tasarlamak ve Yönetmek



6 - 9 Nisan tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşecek olan yapı sektörünün buluşma noktası Yapı Fuarı İstanbul kapsamında düzenlenecek olan “Sağlıklı Yapılaşmanın Anahtarı: Suyu Tasarlamak ve Yönetmek” başlıklı panel GF Hakan Plastik sponsorluğunda Yapı Medya İletişim organizasyonu ile düzenleniyor.

6 Nisan Salı 15:00-16:00 saatleri arasında YAPI Arena Ekinlikleri kapsamında gerçekleşecek etkinlikte, hem kentlerimizin hem de içinde yaşadığımız yapıların sağlıklı, konforlu ve güvenli olabilmesi için olmazsa olmaz suyun ve su dağıtımının önemine planlama, tasarım ve mühendislik çözümleri pencerelerinden bakmak hedefleniyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Günümüzün en önemli sorunlarından olan iklim kriziyle mücadelede gerek altyapı gerekse üstyapıda her alanda akılcı, sürdürülebilir ve sağlıklı yatırımlara ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle suyun temiz, güvenli bir biçimde kullanıcılara ulaştırılması kentsel tasarım alanından başlayarak sanayi, mimari ve mühendislik alanlarının tümünün işbirliği içinde çalışmalarına dayanıyor.

Bu doğrultuda Yapı Medya İletişim İçerik&Etkinlik Yöneticisi Ezgi Tezcan moderatörlüğünde düzenlenecek panelde; GF Hakan Plastik Ürün Pazarlama Direktörü Hüseyin Ünlüyol, Sabri Paşayğit Architects Peyzaj Mimarı Nisa Kondak, Akım Mühendislik Kurucusu Hüseyin Akım, İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi İSKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Prof. Dr. Tuğba Ölmez Hancı mühendislik perspektifinden altyapı ve üstyapı sistemlerinin tarihsel gelişimi ve suyla kurduğumuz ilişki bağlamında fikirlerini ziyaretçilerle paylaşacak.

Ücretsiz online davetiye için tıklayınız