Şahin: 2014 Yılına Kadarki Projelere Hazırlanıyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, artık 2009-2014 yılları arasında yapılacak yatırımları planlamaya başladıklarını belirterek, "Yeri geldiğinde onları da kamuoyu ile paylaşacağız. Ama önümüzdeki en önemli çalışmalardan bir tanesi Hanlar Bölgesi. Yeni yatırım dönemimize Hanlar Bölgesi ile başlayacağız." dedi.

Namık Kemal, Atıcılar ve Zafer mahallelerindeki vatandaşları ziyareti esnasında Bursa'da 20-30 yılda yapılamayanları gerçekleştirdiklerini anlatan Şahin, "10 kavşak hizmette, 11. Filament Kavşağı tamamlanmak üzere. Ulaşım yalnızca yollardan ibaret değil. Bu yüzden İstanbul ile Bursa'yı hızlı feribot iskelesi ile kapı komşusu yaptık. Bursaray'ı B etabı ile Yıldırım'a ulaştırdık. Kartpostallara girebilecek bir viyadük inşa ettik." dedi.

Bursa için 2009-2014 projeksiyonun da hazır olduğunu ifade eden Başkan Şahin, şunları söyledi: "Yeni projelerimiz hazır. Sırası ve yeri geldiğinde onları da kamuoyu ile paylaşacağız. Ama önümüzdeki en önemli çalışmalardan bir tanesi Hanlar Bölgesi. Yeni yatırım dönemimize Hanlar Bölgesi ile başlayacağız."