Sahra Çölü'nün Büyüsü Mekanlara Taşınıyor



Çölün insanı büyüleyen enginliği, ürperten uçsuz bucaklığı ve heyecanlandıran keşfedilmemişliği tek bir tasarımda toplandı ve adı Sahara oldu... Mekanlara estetik ve derinlik kazandırmak isteyenler için tasarlanan Sahara Serisi, tasarımcılara ilham verecek güzelliği ile Çanakkale Seramik & Kalebodur’un tüm yetkili mağazalarında yerini aldı.

Tasarımlarıyla mekanlara hayat veren ürünler sunan Çanakkale Seramik & Kalebodur’un profesyonel ve seçkin yapılar için tasarladığı Sahara Serisi, doğal taş görünümlü tamamen porselen olarak üretiliyor ve hem mat hem de parlak yüzey seçeneklerini sunuyor. Kullanıldığı mekan ve yüzeye bağlı olarak 60x120, 30x120, 60x60, 30x60 ve 15x60 ölçü seçenekleri sunan Sahara Serisi, şıklığı ve dayanıklılığı aynı seride birleştirmeyi başarıyor. Ayrıca 2,5x5 ve 5x5 kesme mozaikleri de seriye dekor olarak zenginlik katıyor.

Halihazırda kemik, bej, kahve, gri ve antrasit renklerde tüketicinin beğenisine sunulan Sahara Serisi; iç ve dış mekan olmak üzere alışveriş merkezleri, oteller, mağazalar, iş merkezleri, restoranlar ve kafeler için dış cephe kaplamasında özgün bir alternatif arayanlara hitap ediyor.

Detaylı bilgi için www.e-kale.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.