SAMET, İnovasyon Dünyası ile INTERMOB 2018’de



Yenilikçi ve estetik ürünleriyle tüm yaşam alanlarında hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan SAMET ürünleriyle INTERMOB 2018’de yerini almaya hazırlanıyor. Sektör profesyonellerini 21. kez bir araya getirecek olan INTERMOB Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 13-17 Ekim 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Bugünün ve geleceğin başarılarına imza atan inovatif çözümler sunan SAMET, INTERMOB 2018’de, kusursuz hareket kabiliyeti ve aktüel çizgileriyle Alpha Box, dolapların içinde minimum yer kaplayacak şekilde menteşesiz olarak tasarlanan D-Lite Lift kalkar kapak sistemleri, ultra ince ve zarif tasarımı ve özel renk kombinasyonlarıyla mobilyaları kişiselleştirme imkânı sunan Smart Flow ile yavaş ve sessiz kapanma özelliğiyle menteşe sistemlerinin yeni nesil ürünü olan Master’ı sergilerken aynı zamanda ürün yelpazesinin son üyesi SO CLASS Teleskopik Ray Sistemlerini de tanıtacak.

SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, “SAMET olarak, müşteri memnuniyetini esas alıyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip edip hızla uyguluyor, inovasyon yaklaşımımız ve Ar-Ge gücümüzle kullanıcılara her zaman katma değerli ürün sunma kararlılığımızı koruyoruz. Kalite, fonksiyon ve tasarımı öncelik olarak görmemiz ve bu vizyonla ilerlememizin, bizi Türkiye’de sektör liderliğine taşıdığına ve  dünyadaki öncü markalar arasında yer almamızı sağladığına inanıyoruz. İnovasyon odaklı ürünlerimizi gerek ülkemizde gerekse yurt dışındaki çeşitli platformlarda kullanıcılarımızın ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunarak gücümüzü ortaya koyuyoruz. Sektörümüzün etkileşimi ve gelişimine uzun yıllardır büyük katkı sağlayan INTERMOB fuarında SAMET’in “İnovasyon Dünyası”nı sergileyecek ve bambaşka bir kullanıcı deneyimini ziyaretçilerimizle buluşturacak olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.  

SAMET, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12. salondaki 1211 numaralı standında, ziyaretçilerini ürünlerini keşfetmeye davet ediyor.