Sanovel Fabrikasında Vendo Şıklığı



Sanovel İlaç San. Ve Tic. AŞ., Silivri'deki yeni fabrikasının ofislerini ve eğitim salonunu Vendo ürünleri ile donattı. Sanovel'in yeni hizmete açılan fabrikasının operasyonel alanlardaki ofisleri ve eğitim salonu, Tekeli - Sisa Mimarlık tarafından projelendirildi.

Proje kapsamında operasyonel alanlar ve konferans salonunun tefrişi için Vendo'nun uluslararası ürünleri tercih edildi. Çalışma alanlarının çeşitliliği göz önünde bulundurularak operasyonel alanlarda International Office Concept'in Go serisi masa, keson ve dolapları kullanıldı.


Go serisi masalar, yuvarlatılmış masa tablaları, büyüyüp küçülebilen ebatları ile farklı ölçülerdeki ofisler için uygun çözümü sunarken; beyaz, vernikli ve çizilmelere karşı korumalı yüzeyi ile hijyenin korunması düşünüldü. Go serisi dolaplar bitişik dolap kullanımına elverişli olmaları, kapılarının 180º açılabilmesi ve rafların yüksek ağırlıkları taşıyabilmesi özellikleri ile esnek kullanımı destekledi. Ergonomik ve estetik özellikleri ile tüm ofislerde Sitland 3002 koltukları tercih edildi.


Eğitim/konferans salonu ise Lamm A1000 serisi koltuklar ile tefriş edildi. Ergonomik özellikleri, sağlamlığı ve uzun ömürlü oluşu ile kendini kanıtlamış bir model olan A1000'in yazı tablalı versiyonu ile mekanın optimum düzeyde değerlendirilmesi sağlandı.