SARAYROLL Panjura Saray Konforu Getiriyor



30 seneyi aşkın deneyimiyle inşaat sektörüne hizmet veren Saray Alüminyum, mimari uygulamalara yönelik çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Saray ailesine katılan en yeni ürün grubu SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri oldu. Panjur ve kepenkler, özellikle sağladıkları ısı ve ses yalıtımı, iç mekânın mahremiyetini korumaları ve güvenlik açısından caydırıcı bir rol oynamalarınedeniyle son dönemde yeni yapılan binalarda sıklıkla tercih ediliyor.

Yalıtım ve güvenlik sorunlarına çözüm sağlayan SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, hem monoblok hem de dıştan takma olmak üzere iki ayrı sistemde üretiliyor. Her iki sistemde de kullanılan poliüretan iç dolgusu, ısı ve ses izolasyonunu maksimum boyuta çıkarıyor, mükemmel bir yalıtım avantajı sunuyor.

SARAYROLL, Türkiye’de monoblok sistemlerdetek parçada en geniş sarıma sahip panjur sistem olma unvanına sahip bulunuyor. Yerli ve yabancı markalı tüm pencere ve kapı sistemleriyle uyum sağlayan SARAYROLLahşap desenli olarak üretilebildiği gibi çok geniş renk seçenekleri de sunuyor. Manuel, butonlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli olmak üzere değişik kullanım olanakları sunan SARAYROLL Panjur ve Kepek Sistemleri, akıllı ev konseptiyle uyum içinde otomasyon kolaylığı sağlıyor.SARAYROLLmonoblok sistemlerde, ayrı bir profil kullanmadan sürme ve stor sineklik uygulamaları yapılabiliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu