Scavolini İle Mutfaklar Evin Odak Noktası Haline Geliyor



Scenery by Scavolini sadece mutfak mobilyası değil, mutfak kültüründe eklektik, etkileyici ve yeni bir anlayış... İtalyan Scenery, sofistike ve görsel açıdan zengin bir mekan yaratırken; mutfağınızı sadece fonksiyonel olmaktan kurtarıp, evin ve ev yaşantısının odak noktası, aile bireylerinin sosyal iletişim merkezi haline dönüştürüyor.

Scenery, mutfak mekanını modern yaşamın yeni alışkanlıkları ile yeni kültürel yaklaşımın ilk örneğine dönüştürüyor. Perry King and Santiago Miranda, ilk mutfak tasarımı deneyimleri olan bu projede, günümüzde mutfağın oynadığı sosyal rol ile işe başlayıp, mutfak mekanınınh gün geçtikçe küçülmesinden yola çıkıp, mutfak, yemek odası ve yaşam alanını birleştirip tek ve samimi bir mekan haline getirdiler.

Bu proje, mutfak ve yaşam alanını net bir şekilde birbirinden ayıran 60’lı ve 70’li yılların geleneksel mimarlık anlayışının yerini aldı.

İtalya’nın önde gelen mutfak firmalarından Scavolini’nin Türkiye distribütörü Depa Yapı Malzemeleri, satış ve satış sonrası hizmetleriyle müşteri konforu ve mutluluğunu kendine amaç edindi. Firma, Scavolini’yi İstanbul (Etiler, Suadiye), Ankara, Bursa, Bodrum ve İzmir’deki showroomlar’nda sergiliyor.

Scavolini’ye 0216 467 79 76 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.