Schindler'den Geleceğin Asansörü



Schindler, geleceğin kent yaşamına yakışır yeni Schindler 5500 model asansörünü tasarladı. İsviçre'de Schindler'in küresel AR-GE merkezlerinde yenilikçi bir vizyonla geliştirilen Schindler 5500, mimari mekanlarla mükemmel uyum sağlayarak, tüm ihtiyaçlara uygun esnek çözümler sunabilecek şekilde tasarlandı. Güvenilirlik, dayanıklılık ve ekolojik tasarım açısından yeni bir dönüm noktası olma iddiasını taşıyan Schindler 5500, esnek yerleşim özelliği sayesinde binalardaki kullanım alanlarının son derece verimli değerlendirilmesine imkan tanıyor. Sorunsuz ve sessiz çalışmasının yanı sıra binalardaki karbon salınımını azaltmaya yardımcı üretim teknolojisine de sahip Schindler 5500, kullanıcılara işlevsel ve çok yönlü tasarım seçenekleri de sunuyor.

İhtiyaçlarınıza mükemmel uyum

Schindler 5500, geleceğin kent yaşamının erişim ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler sunuyor. Apartmanlar, ofisler, oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, ulaşım merkezleri ve stadyumlar gibi çeşitli binalara uygulanabilir olması, 5500’ü ideal bir seçenek haline getiriyor.

Binalara mükemmel uyum

Schindler 5500, günümüz mimarlarının ve tasarımcılarının ihtiyaçları da düşünülerek tasarlandı. Milimetrik olarak ölçeklenebilen kabin boyutu ile her türlü asansör kuyusuna uyum sağlayabilen Schindler 5500, hem makine dairesiz (MRL) hem de makine daireli (MMR) çözümler sunabiliyor. Schindler'in oldukça gelişmiş STM teknolojisi sayesinde asansör daha az alan kaplıyor ve yolculara sessiz bir seyahat imkanı sunuyor. Schindler 5500'ün gelişmiş kontrol sisteminin sunduğu yüksek performansı, onu 150 metreye kadar seyir mesafesi olan binalardaki trafik yönetimi için mükemmel bir çözüm haline getiriyor.  

Mimariye uyumlu

Schindler 5500'ü geliştirenler, estetik dokunuşlarla trend yaratmak isteyen tasarımcılara özel çözümler sunmak üzere İtalyan tasarımcılarla çalıştı. Çok çeşitli malzemeler ve tarzlar sayesinde binanızın mimari konsepti ile bütünleşen özgür tasarımlarda artık pek çok seçeneğiniz var.

Modern şehirlere uyum sağlıyor

Çeşitli bina tiplerine uyum sağlayacak şekilde yapılandırılabilen bir modüler sisteme sahip Schindler 5500, ihtiyacınıza göre saniyede 1-3 metre kadar hıza ve 630-2.500 kg yük kapasitesine ulaşabiliyor.