Schneider Electric KNX Otomasyon Çözümleri



Akşam evinize geldiğinizde en rahat koltuğunuza uzanıp kitabınızı okumak, ardından hiç yerinizden kalkmadan televizyon seyretmek  istemez miydiniz? Dostlarınızla birlikte akşam yemeği masasında yerinizden kalkıp odanın ışığını ya da klimayı ayarlamak için ayrı ayrı uğraşmak zorunda kalmasaydınız daha iyi olmaz mıydı?


KNX  anahtarları sayesinde tek bir tuşla çok çeşitli kombinasyonlar oluşturmak mümkün. Oluşturulan senaryolardan birinde tek butona basarak televizyon izlerken ya da kitap okurken istediğiniz aydınlık seviyesini ve ortam sıcaklığını ayarlayabilir ya da sabah evden çıkarken aydınlatmayı ve perdelerinizi tek tuşla kapatabilirsiniz. Aynı zamanda tüm bu kontrolleri merkezi olarak dokunmatik panel üzerinden ve siz evinizde değilken internet üzerinden kontrol edebilirsiniz.



KNX sensörleri sayesinde bir tuşa gerek kalmadan otomatik olarak aydınlatmanızı, sıcaklık ayarlarınızı ve perdelerinizi kontrol etmek çok kolay.Ayrıca hava kontrol sensörü sayesinde bahçe sulamanızı dert etmenize gerek yok, Schneider Electric bunu sizin için otomatik olarak yapıyor.