Schneider Electric’in Üstün Robot Teknolojisi Beğeni Topluyor



Türkiye ve Avrasya Bölgesi üretim alanındaki en önemli fuarlarından biri olan WIN - World of Industry Fuarı'nın 2. fazı, enerji yönetiminin global uzmanı Schneider Electric’in katılımıyla 29 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda uluslararası katılımcı ve ziyaretçisiyle yeni pazarlar ve yeni iş bağlantıları açısından özel bir önemi olan WIN Fuarı’nda, aynı zamanda en son teknolojiler, yeni ürün ve hizmetler de sergileniyor.

Schneider Electric’in örnek sistemlerini kurduğu standında, makinelerin çalışma mantığını detaylı bir şekilde gösteren demolar sergilendi. Fuarla ilgili açıklama yapan Schneider Electric Endüstri İşkolu Genel Müdür Yardımcısı Deniz Akkaya, gıda ve paketleme uygulamalarında Schneider Electric robotlarının ve en üst seviye SERCOSIII sisteminin kullanıldığı PickerLine PacDrive Delta Robot Paketleme Hattı’nın büyük ilgi odağı olduğunu belirtti. Diğer yandan vinçlerde yüzde 60’a varan enerji geri kazanımı sağlayan Regen AFE sistemi ve makina otomasyonunda dünyada 100 binden fazla makina referansı ve özellikleriyle yeni bir dönem başlatan SoMachine OEM yazılım platformu da   katılımcıların ilgisini çekti. 



Schneider Electric’in fuarda sunduğu diğer çözümler arasında Proses, Bina, Güvenlik, IT sistemlernin entegre olarak çalıştığı EcoStruxure, Maden, Su, Atıksu arıtma, Mineral ve benzeri proseslerde kullanılan Planstruxure Proses Kontrol Sistemleri yer aldı.

Enerji analizörü kullanmaya ihtiyaç bırakmayan ve şalterler üzerinden enerji izlemenin sergilendiği Micrologic Enerji izleme sistemi demosu ve  4.000A’lik innovatif bara sistemi ile yeni Linergy pano sistemi,  koruma ve kontrol gerekliliği olan TesysT, tüm ihtiyaçlara özel sensörler, 5.nesil modüler sistem Acti9,  dokunmatik operatör panelleri ve universal enclosure panoları diğer çözümler arasında yer aldı.