Schüco Bodrum Showroom’u Açıldı



60 yıllık deneyime sahip ve 80’den fazla ülkede faaliyet gösteren Alman markası Schüco, çağdaş yapıların vazgeçilmez malzemesi olan alüminyum ile pencere, kapı, sürme, güneş kırıcı, villa kapısı ve kış bahçesinin yanısıra güvenlik sistemleri de geliştiriyor.

Schüco bina kabuğu uzmanları, konut ve ticari amaçlı binalara yönelik inovatif ürünlerin yanısıra proje sürecinin her aşamasında; ilk fikirden tasarıma, imalat ve montaja kadar danışmanlık ve yazılım çözümleri sunuyor.



Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren, ağırlıklı olarak büyük kentlerde faaliyet gösterdiklerini vurgulayarak, “Şu an markamız dünyada ve Türkiye’de sektör lideri. Schüco, Türkiye’de üretim de yapıyor. Bunun için Türkiye ofisimizi ilk kurduğumuz dönemden itibaren gerçek bir mücadele vererek, ciddi miktarda satın almayı yurtdışından Türkiye’ye getirdik. Biz Schüco markasını; Türkiye’de, ayrıca Türki Cumhuriyetler, Avrupa, Amerika dâhil farklı ülkelerde temsil ediyoruz, satıyoruz ama ürünlerin hepsini Almanya’dan ithal etmiyoruz. Türkiye’de bir tedarikçi ağı oluşturmak için çaba sarf ettik ve başardık. Artık burada Almanya standardında üretim yaptırıyoruz ve merkeze gönderiyoruz. Almanya’dan yaptığımız ithalattan daha fazla biz Almanya’ya ihracat yapıyoruz” diye konuştu.



Eren, yapılan bu Bodrum yatırımının hedefinin nihai tüketici olduğunu belirterek; “Bugüne kadar daha ağırlıklı olarak büyük şehirlerde markamızı yoğun olarak görebiliyordunuz. İstanbul’da Sapphire, Zorlu Center, Quasar, Ankara’da yüksek hızlı Tren Garı, Next Level hatta Azerbaycan’da Flame Tower gibi şehirlerin ikonu haline gelmiş projelere baktığınızda Schüco adını görüyorsunuz. Ancak butik işlerde nihai müşteriye ulaşmak bizim yeni hedefimiz. Elbette Bodrum’da da uygulamacı bayimiz ve sistemlerimiz kullanılan projeler var. Ancak nihai tüketici açısından daha tanınır hale gelme arzusundayız. Çünkü kalite talebi var, ama bu beklenti olmasına karşın insanlar eğer tanımıyor ise ürünü talep edemiyor.



İşte bizim yeni Bodrum showroomumuz ile amacımız her şeyden önce bölgedeki son kullanıcılara bu sektördeki dünyanın en kaliteli ürünlerini tanıtmak. Tüketicileri yerel uygulamacılarımızla buluşturarak evlerinde Alman teknolojisi ve kalitesi ile geliştirilmiş alüminyum sistem çözümleri kullanabilmelerini sağlamak. Bodrum’un başka bir özelliği daha var; Türkiye’deki birçok yatırımcının ve mimarın senede bir kere de olsa yolu Bodrum’dan geçiyor ve daha rahat, daha serbest zamanı oluyor. Burada onlar için de bir çekim merkezi yaratmayı hedefledik” dedi.

Reklam Goruntulenme Bolumu