Seha Simgeşehir'de Tapular Verilmeye Başlandı



Seha Yapı tarafından Ankara’nın yenilenen bölgesi Etimesgut’ta 980 konut olarak inşa edilen Simgeşehir’in daire tapu teslimatları başladı. Satışları halen devam eden konutlar, 71 bin TL’den başlayan fiyatlarla yeni sakinlerini bekliyor. Simgeşehir’den alınan konutların tapuları ev sahiplerine hemen teslim edilecek. Simgeşehir, 21 blokta iki ayrı etap halinde inşa edildi. Çocuklu ve geniş aileler için, 3+1 şeklinde tasarlanan Seha Simgeşehir, radyetemel tünel kalıp sistemi ile inşa edildi.

Seha Yapı 2010 yılı içinde, Konya Selçuklu’da inşaatına başladığı Seha Mimoza ve Seha Gardenya projeleri ile toplam 87 bin 678 metrekare inşaat alanında 404 konutluk projeleri hayata geçirdi. Yine 2010 yılı içinde TOKİ’nin Kahramanmaraş’ta 742 konutluk projesinin ihalesini de 25 milyon 990 bin TL bedelle alan Seha Yapı, bu projenin inşaatına önümüzdeki aylarda başlayacak. Konya’daki yeni yatırımlarına 2011 yılında da devam den Seha Yapı, önümüzdeki aylarda yeni bir konut projesi hayata geçirecek. Aynı zamanda Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi inşaatını da yapmak üzere ihaleyi kazanan Seha Yapı,  bugüne kadar Anadolu’da 2 milyon metrekare üzerinde inşaat alanında 10 bin civarında konut inşa etti. Endüstriyel tesis ve çelik konstrüksiyon yapılar da üreten Seha Yapı, konut projelerinin yaklaşık 6 binini son beş yılda gerçekleştirdi.

Hali hazırda inşaatı devam eden projelerden Defne Konutları’nda satışlar tamamlanmışken, Seha Mimoza, Seha Gardenya ve Kule Konaklar’da konut satışları, Kule Plaza’da ise ofis satış ve kiralama çalışmaları hala devam ediyor.

Proje Künyesi

Proje Adı                      : Simgeşehir
İnşaat Şirketi                : Seha Yapı
Proje Başlama Tarihi  : Haziran 2008
Proje Bitiş Tarihi         : 2010
Lokasyon                     : Ankara - Etimesgut
İnşaat Alanı                  : 115.696 m²
Konut Sayısı : 980
Konut Büyüklükleri    : 98 m²
Yatırım Bedeli             : 51.134.545 TL