Seramiksan; Doğadan Aldığı İlhamı Teknolojiyle Buluşturuyor



High Glossy teknolojisi ile yüksek parlaklıkta üretilen ürünleri, klasiği yeniden yorumlayan Golden ve Titan koleksiyonunu ve gerçek mermer efektini karolara taşıdığı Full Lappato Alabaster, Brecha, Calacata, Marmobianco  serileriyle Yapı Fuarı’nda yer alıyor.

Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken markası Seramiksan, kullandığı High-Glossy teknolojisi ile yüksek parlaklıkta üretilen ürünleri, bakteri barındırmayan ve kolay temizlenebilen Nanotech ürünleri ve üç boyutlu dijital baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Doğadan aldığı ilhamla teknolojiyi buluşturan Seramiksan, ürünleriyle Yapı Fuar’ı ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yapı Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Seramiksan Satış Pazarlama Grup Başkan Yardımcısı M. Süreyya Çağlar, “Yapı Fuarı, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar özellikle son yıllarda tüm üreticiler için bir hazırlık, portföy yenileme, yeni ürünleri sezona hazırlamak için bir fırsat da yarattı. Bizler inovasyonumuzla ve geliştirdiğimiz ürünlerle fark yaratırken, fuarlar da dünya seramik sektörünü ülkemize çekmeli. Yapı Fuarı bu açıdan üzerine düşen sorumlulukları yerine getiriyor ve her yıl yabancı ziyaretçilerde dikkat çeken bir büyüme performansı sergiliyor. Fuar sektör profesyonellerini buluşturduğu gibi Yapı Fuarı’na inşaat şirketlerinin satın alma çalışanları, müteahhitler ve mimarlar da yoğun ilgi gösteriyor. Bu bağlamda fuarda birçok ulusal ve uluslararası ticari bağlantı gerçekleştireceğimize inanıyoruz” diye bilgi verdi.