Seramikte Traverten Dokusu



Çanakkale Seramik & Kalebodur’dan doğallığı sevenler için traverten dokulu Natura ile yepyeni bir seri çıkarıldı. Mekanlara doğanın gizemli güzelliği ve estetiğini taşımayı hedefleyen Natura ile Çanakkale Seramik & Kalebodur özgün tasarımlara ilgi duyanlar için yeni bir dönem başlatıyor.

Doğal taşa yakın, traverten dokulu Natura, 30x60 ebatlarında rölyefli sırlı porselen karo olarak üretiliyor. Üç farklı renk alternatifi ile yumuşak yüzey dokulu bir görünüme sahip seri, zemin ve duvarlarda kullanıma imkan veriyor.

Kemik, bej ve noce renklerde tüketicinin beğenisine sunulan Natura; evlerin banyo, antre, yatak odası ve oturma odalarının yanı sıra, restoran, mağaza, otel, ofis ve alışveriş merkezlerinin yer ve duvar kaplamasında ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Özellikle dış mekanlarda ve havuz kenarlarında kullanılabilmesi için antisilip karoları da bulunuyor. Porselen özelliğinin getirdiği avantajla dona dayanımı yüksektir.

Mekanlara estetik ve derinlik kazandırmak isteyenler için tasarlanan Natura, tasarımcılara ilham verecek güzelliği ile Çanakkale Seramik & Kalebodur’un tüm yetkili mağazalarında yerini aldı.