Seranit Bayi Eğitimleri Sürüyor




Seranit, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak için önde gelen bayilerine eğitim çalışması yaptı. Seranit'in önde gelen bayilerinin katıldığı eğitimde katılımcılara Seranit Fabrikası'ndaki üretim teknikleri, ürün özellikleri, uygulama metodları ve kullanım alanları hakkında bilgi verildi.

Eğitime 150 bayi katıldı
Seranit'in geçtiğimiz ay gerçekleşen eğitim programına ana bayilerinden olan Türkmenler Yapı'nın İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan 150 tali bayisi katıldı. Bilecik'te dünyanın en modern ve büyük granit seramik fabrikasına ziyaretle başlayan eğitim buradaki üretim tekniklerinin anlatılmasından sonra Afyon Oruçoğlu Tesisleri'nde devam etti. Afyon'daki iki günlük seminerden sonra eğitim alan bayilere birer plaket verildi.

Seranit
1991 yılında kurulan Seranit Granit Seramik Sanayii Ticaret A.Ş. 1993 yılında üretim faaliyetine başladı. Seranit, Türkiye'nin ilk granit seramik üreten fabrikasıdır. Bilecik organize sanayi bölgesinde 8,5 milyon metrekare üretim yapan Seranit, 102 bin metrekare alan üzerinde 55 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyor. Seranit'in yurt dışında 81 satış noktası, yurt içinde ise 258 bayisi var.