Yalteks A.Ş. Yapı 2005 İzmir Fuarı'ndaydı



Yalteks A.Ş.10-13 Kasım 2005 tarihleri arasında 11’incisi düzenlenen Yapı 2005 İzmir Fuarı’nda uygulama detaylarının yanısıra yeni ürünlerini de sergiledi.

TSE ve ISO 9001:2000 kalite sertifikalarına sahip Su Yalıtım Membranları, Shingle Çatı Kaplama Örtüleri, Kiremitaltı Örtüleri, Likit Ürünler ve Tamamlayıcı Ürünlerini sergileyen Yalteks, bu sene ürün portföyüne eklemiş olduğu Yalteks Board “XPS ısı yalıtım levhaları” ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuar hakkında görüşlerini aldığımız Yalteks Ege Bölge Müdürü Özgür Sezginer;

“Uygulama detaylarının sergilendiği standımızda; yerel ve bölgesel inşaat firmaları, bayilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarındaki görevliler, öğrenciler ve teknik elemanlarla, görüşme ve değerlendirmeler yapılmıştır. Fuarı ziyaret eden ve yapılarında yalıtım ile ilgili problemler yaşayan tüketiciler de firmamız teknik elemanlarınca doğru çözüm yöntemleri konusunda bilgilendirilmişlerdir.

Sektöre kaliteli hizmeti ilke edinen YALTEKS, bu yıl yatırımını tamamladığı 120.000 m3/yıl üretim kapasiteli “XPS ısı yalıtım levhaları” üretimi ile Su Yalıtımı’nın yanı sıra Isı Yalıtımı’nda da iddaasını devam ettirdiğini göstermiştir. Firmamıza iletilen müşteri memnuniyetleri ve başarılı çalışmalarımızın devamına yönelik dilekler bizleri son derece memnun etmiş, yürümekte olduğumuz yolun doğruluğuna olan inancımızı bir kat daha arttırmıştır.

Yalıtım sektöründeki öncü rolünü kurulduğu 1988 yılından bu yana devam ettiren YALTEKS, bu rolünü yeni yatırımlarıyla devam ettirme kararlılığındadır” dedi.