Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Bir Yaşında



DATİ (Denizciler Ataköy Turizm İşletmeleri) Yatırım Holding A.Ş.’nin Starwood Group’un en gözde markası Sheraton’la yaptığı franchise anlaşmasının ardından 60 milyon dolarlık bir yatırımla yenilenen Sheraton İstanbul Ataköy Hotel birinci yılını iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile görkemli bir davetle kutladı.

Dati Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan “Dünyada ve ülkemizde ekonomik kriz ortamının gündemde olduğu ve yatırımların durdurulduğu bir dönemde büyük bir özveri ile çalışarak 60 milyon yatırımla Sheraton İstanbul Ataköy otelimizi hizmete sunduk. Bugün burada sizlerle otelimizin birinci yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Başta iş ortağımız Starwood grubu olmak üzere bu eserin oluşmasında ve bir yıllık süre zarfında bize güvenini ve desteğini koşulsuzca veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dati Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran ise, “Bundan tam bir yıl önce Ataköy Otelcilik kalitesini ve hizmet anlayışını sunacak ve sadece iş dünyasına değil kent yaşamı ve kent kültürüne de büyük bir hareketlilik getirecek bir yatırım yaptığımızı belirtmiştik. İş toplantıları, davet, yemek ve organizasyonların yapılabildiği balo salonları yanında, dünya mutfaklarının eşsiz örneklerinin yer aldığı restoranlar ve SPA hizmetlerimizle İstanbul’da adeta şehir içinde bir resort havası oluşturduk. Kısacası dünya standartlarıyla Türkiye’nin ihtiyaçlarını buluşturarak bir yıl gibi bir sürede İstanbul’un en çok tercih edilen otellerinden biri olduk” diye vurguladı.

Sheraton İstanbul Ataköy’ün görkemli manzarasından bir “Yunus” geçti

Türkiye’de bir ilk olan bu sanat projesi, Türk resim ve müziğinin dünyaca ünlü üç ismini buluşturdu. Burçin Büke, Hakan Aysev ve İsmail Acar’ı bir araya getiren “Yunus”, bugüne kadar hiç denenmemiş bir çağdaş sanat etkinliği olarak izleyici karşısına çıktı.

“3 sanatçı ve 5 duyu”yu aynı çatı altında buluşturan proje; müzik ve görsel öğeleri biraraya getirirken, gösteri esnasında izleyicilere tat, dokunma ve koku duyusuna hitap eden sürprizler de yapıldı. İsmail Acar’ın Yunus’u resmettiği tablolardan oluşan sergisiyle başlayan gösteri, mekanın girişinden itibaren izleyicileri karşılayan koku ve tat eşliğinde, sesler ve sözlerin ritmiyle devam etti.