Siemens blueArt Serisinin Şık ve Fonksiyonel Dünyası Artık İnternet'te



Mutfaklara kuzey ışıklarının gözalıcı canlılığını getiren ve yemek yapmayı sanata dönüştüren yeni Siemens blueArt Ankastre Koleksiyonu, şimdi İnternet'in de gözdesi. blueArt Ankastre Koleksiyonu'nun barındırdığı tüm özellikler ve çok daha fazlası, www.blueartonline.com adresinde bir arada.

Teknolojik, ergonomik, estetik ve performanslı ürünlerin yaratıcısı Siemens, tasarım ve fonksiyonelliği bir araya getirdiği blueArt Ankastre Koleksiyonu'nu İnternet'e taşıdı. Tüm ürünleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Siemens, gözalıcı kuzey ışıklarından ilham alan blueArt'ın çizgisini ve ruhunu İnternet'te de sürdürüyor. www.blueartonline.com adresinde ziyaret edilebilecek olan site, sıradışı tasarımı dijital dünyaya taşıyor.

blueArt koleksiyonunda ön plana çıkan kuzeyin mavi ışıklarıyla bezenmiş kontrol düğmeleri, modüler tasarım ve üstün teknolojik özellikler, yeni seriyi mükemmel bir sanat eserine dönüştüren en önemli unsurlar arasında sayılıyor. İşte bu noktadan hareketle blueArtonline.com da tıpkı bir blueArt ürünüymüş gibi ele alındı ve tasarlandı.

Bir blueArt kullanıyor gibi

Ziyaretçilere bir blueArt ürünü kullanıyormuş hissi veren ve blueArt'ın mükemmeliyetçi tasarım çizgisini yansıtan site, sıra dışı bir İnternet deneyimi yaşatıyor. blueArt serisinin imzası haline gelen ve kuzeyin mavi ışıklarıyla bezeli kontrol paneli, kullanıcıların sitede rahatça gezinmesini sağlıyor. Kontrol paneli yardımıyla açılan siteye gelen ziyaretçiler, istedikleri butona tıkladıklarında blueArtOnline'ın içeriğine ulaşıyor.

blueArt'ın isim babası da olan ve yaratıcılığının özü sayılan mavi konsepti, blueArtonline.com'un içeriğinde de kendini belli ediyor. Sadece blueArt Ankastre Koleksiyonu ürünlerinden oluşan Web sitesi, ziyaretçilerine yemek yapmayı sanata dönüştüren mavi hayat tarzının sanal bir izdüşümünü sunuyor.

Zengin içerik, sürpriz armağanlar

Benzersiz mavi tatil rotalarının tanıtıldığı blueRota, en kışkırtıcı eşya ve objelerin mavileşmiş dünyası blueTrend, mavinin derinliklerindeki resim ziyafeti blueGallery, en çekici tasarım ve dekorasyon fikirleriyle blueDizayn, mavi denince akla gelenlerin bir araya getirildiği blueSözlük ile reklam filmleri, katalog ve broşürlerin yer aldığı blueDownloads gibi bölümler site ziyaretçilerinin ilgi odağı oluyor. blueArt ankastre koleksiyonunun tüm özellikleriyle tanıtıldığı blueArt bölümü ise ziyaretçilerin hem blueArt ruhunu tecrübe etmelerini sağlıyor hem de yaşamlarına değer katmayı amaçlıyor.

Kreatif proje tasarımı ve üretimi mvmdigital tarafından gerçekleştirilen ve iki aşamalı bir proje olarak ele alınan blueArtonline.com, çok yakında ilginç ve ses getirecek yeni içerik ve fonksiyonlarla da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. İnteraktif iletişimin ve bu yollarla gerçekleştirilebilecek eğlenceli aktivitelerin en çekici örneklerinin görülebileceği ikinci aşamada ziyaretçiler, sürpriz armağanlar kazanma şansı da yakalayabilecek.