Siemens ile Yemek Kültürü Buluşmaları'nın İlk Etabı Kalamış’ta Yapıldı



Siemens Ev Aletleri'nin, yemek yapmayı bir sanata dönüştürmek ve bu özel ilgi alanını olabildiğince fazla kişiyle paylaşmak amacıyla düzenlediği 'Siemens ile Yemek Kültürü Buluşmaları' etkinlik serisinin ilk etabı, Monev işbirliğiyle Kalamış Eyüp Kemal Sevinç Hobimle Mutluyum Mutfak Okulu’nda gerçekleştirildi. Siemens Ev Aletleri, 'Siemens ile Yemek Kültürü Buluşmaları' konseptinin ifade ettiği atmosferi tam anlamıyla yaratabilmek amacıyla, etkinliğin yapıldığı mutfak okulunu en son teknolojiye ve en yaratıcı tasarımlara sahip Siemens ürünleriyle donattı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya, “Bugün benzersiz Siemens blueArt serisi ürünlerin üstün teknolojik özelliklerinden yararlanarak birbirinden lezzetli yemekler hazırlayacağız. Tam bu noktada, teknoloji ve tasarımın yanı sıra, ürünlerimizin fonksiyonellik ve enerji tasarrufu konusundaki üstünlüklerini de bugün bizzat kullanarak keşfedebileceğinizi vurgulamak isterim. Bugün burada 'Çağdaş Türk Mutfağı' konsepti çerçevesinde birlikte yemek yapıp sohbet ederken de hepinizin keyif almasını dileyerek, etkinliğimize katıldığınız için tekrar teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda, Siemen Ev Aletleri ve Monev işbirliğiyle Mürsel Sezen’in editörlüğünde yayına hazırlanan 'Sofra Tasarım Sanatı' isimli kitap da  tüm katılımcılara armağan edildi.