Siemens’ten Güzelliği Tescilli Yeni Nesil Davlumbazlar



Uluslararası tasarım ödülleri alan modeller, tescillenen güzelliklerinin yanı sıra farklı fonksiyonlarıyla da gündelik kullanımda konfor ve pratiklik sağlıyor. LC 97050 ve LC 8A950 teleskopik sistemli davlumbaz modellerinin en önemli özelliği, hava çıkışlı ve hava dolaşımlı kullanımda mutfak içindeki kirli ve buharlı havayı kısa sürede emerek aktif filtre sayesinde temizlemesi. Modeller aynı zamanda, özel yalıtım sayesinde kirli ve buharlı havayı benzerlerinden çok daha sessiz bir şekilde tasfiye ediyor.

Pratik bir kullanımı olan modellerin özellikle yemek buharını ve yağ partiküllerini emen yağ filtresi, bulaşık makinesinde kolayca yıkanıp tekrar kullanılabiliyor. Yoğun kokulu ve buharlı bir yemek pişirildiğinde ise cihazın yoğun kademede otomatik çalışan ek havalandırması istenilen her türlü yemeği koku veya leke derdi olmadan hazırlama özgürlüğü sağlıyor.

2007 yılında aldığı Red Dot dizayn ödülünü alan LC 97050 model davlumbaz, yan taraflarında bulunan dokunmatik kumanda ile farklı bir şıklığı yansıtıyor. Uluslararası Tasarım Ödülü ve aynı zamanda  2006 yılında da Red Dot Award alan LC 8A950 teleskopik sistemli davlumbaz ise duvara monte edilebilme, ekstra derin çalışma alanları için 43 cm’den 65 cm’ye kadar çekilebilen teleskopik sistemi ve 10 dakikalık ek havalandırma fonksiyonuyla öne çıkıyor. Modelde bulunan dimmLight (Dimm Fonksiyonu) ise aydınlatmanın kişisel tercihe uygun ve kademeli olarak loş veya çalışmak için yeterli bir derecede ayarlanmasını sağlıyor.

Siemens davlumbazların performansı da tescilli

Almanya'nın en önemli araştırma kurumu enstitüsü StiWa'nın aylık olarak yayınladığı Stiftung Warentest dergisi davlumbaz markaları arasında yaptığı değerlendirmede güçlü emiş gücü ve ekstra sessizliğiyle, Siemens Ev Aletleri’nin LC 66951 davlumbaz modelini en yüksek performanslı ürün olarak seçti. Söz konusu değerlendirmede yüksek puan alan LC 66951 model Siemens davlumbazın ön önemli özelliği hava dolaşımlı kullanımda mutfak içindeki kirli ve buharlı havayı kısa sürede emerek aktif filtre sayesinde temizlemesi. Model aynı zamanda, özel yalıtım sayesinde kirli ve buharlı havayı benzerlerinden çok daha sessiz bir şekilde tasviye ediyor.

Pratik bir kullanımı olan modelin özellikle yemek buharını ve yağ partiküllerini emen yağ filtresi, bulaşık makinesinde kolayca yıkanıp tekrar kullanılabiliyor. Yoğun kokulu ve buharlı bir yemek pişirildiğinde ise cihazın yoğun kademede otomatik çalışan ek havalandırması istenilen her türlü yemeği koku veya leke derdi olmadan hazırlama özgürlüğü sağlıyor. Bu modelde de yine kişisel tercihe uygun ve kademeli aydınlatma yapaya olanak veren dimmLight özelliği bulunuyor.