Siemens'ten Yeni Z 6.0 Otomatik Süpürge



Ergonomik, performanslı, yenilikçi ve teknolojik ürünleriyle hayatı kolaylaştırmak için çalışan Siemens Ev Aletleri’nin yeni ürünü Z 6.0 Otomatik Süpürge, üstün özellikleriyle elektrik süpürgesi standartlarını yeniden belirliyor ve bir üst seviyeye taşıyor. Tasarımı ve elit renkleriyle her ortama uyum sağlayan Z 6.0, antrasit, kırmızı ve beyazın gümüşle eşleştirilmesinden oluşan renk kombinasyonlarıyla satılıyor. Siemens Z6.0, geliştirilmiş motor özellikleri, "efficient airDynamics" yenilikçi hava akış sistemi, aerodinamik tasarımı, mükemmel hijiyen koşulları ve gizlenebilen aksesuarlarıyla herkes için yeni bir deneyimin kapılarını açıyor.

Siemens'in yeni geliştirdiği "efficient airDynamics" özelliği, etkin hava akış sistemi ile benzersiz performansı benzersiz güçle birleştiriyor. Otomatik fonksiyon özelliği ile rakiplerinden ayrılan Z6.0, otomatik özel sensörü sayesinde, değişik zeminlere göre en uygun emiş gücünün ayarlanmasına yardımcı oluyor. Böylece kullanıcının her seferinde ayar yapmasına gerek kalmadan halı, koltuk, parke, perde gibi zeminlerde emiş gücü otomatik olarak ayarlanıyor.

Üstün filtreleme ve hijyen

Yıkanabilir Hepa filtre de Siemens Z 6.0 Otomatik Süpürge’yi rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden biri. Z 6.0, alışılagelmiş kağıt Hepa filtre yerine ilk defa sentetik yüksek teknolojili bir membran kullanıyor. Bu sayede filtre, hiçbir verim kaybı olmadan yıkanabiliyor ve elektrik süpürgesinin ömrü boyunca kullanılabiliyor, periyodik olarak yeni bir filtre alma ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Yeni Hepa filtre aynı zamanda üstün filtreleme kabiliyetinin getirdiği hijyen özellikleri ile de mükemmel temizlik sağlıyor.

Siemens Z 6.0 Otomatik Süpürge’de kullanılan gözle görülür şekilde genişletilmiş filtre yüzeyleri ve yenilikçi filtre malzemeleri, cihazın içindeki hava akışını en iyi hale getirmek için önemli bir katkı sağlıyor. Yeni filtre torbası "MegaAir SuperTex"te yüzde 50 oranında genişletilen filtre yüzeyleri dolmak üzere olan torbalarda bile üstün bir toz emişi yapılmasına olanak veriyor. Böylece Z 6.0’ın emiş kalitesi, torba dolduğunda dahi gücünden ve etkisinden bir şey kaybetmiyor.

Üstün emiş kalitesi için daha geniş hortum

Siemens’in geliştirdiği hortum sistemi, tutma yerinden itibaren genişleyerek hava akışını daha mükemmel hale getiriyor ve emiş kalitesinin eğilme bükülme gibi durumlardan etkilenmesini engelliyor. Yüzde 20 daha genişletilmiş hortum girişi ve tutma yerinde hortumun genişletilen giriş çapı, hava direncinin önemli ölçüde azaltılmasını sağlıyor. Genişleyen hortum ile olası tıkanmalar da tarihin tozlu sayfalarına karışıyor ve hava akışı tıkanma olmadan yoluna devam ediyor. Siemens Z6.0’da bulunan sürgülü manşetli ve klips kilit mekanizmalı teleskobik boru da sorunsuz hava akışı için mükemmel ortamı yaratıyor.

Üstün ergonomi ve aksesuar özellikleri

Siemens’in Z6.0’da uyguladığı aksesuar çözümleri de kullanıcılar için hayatı kolaylaştırıyor. Yer tasarrufu edecek şekilde cihazın gövdesine entegre edilen otomatik süpürge aksesuarları, kolayca çıkarılıp takılabiliyor. Entegre mobilya fırçası, perde-döşeme başlığı ve ince uçlu başlıktan oluşan seçenekleriyle Siemens Z6.0 Otomatik Süpürge, her zeminde en iyi süpürme kalitesine ulaşıyor. Ayarlanabilir süpürme başlığı ise hem halı gibi yumuşak hem de parke gibi sert zeminlerde üstün temizlik sağlıyor.

2,500 Watt gücü ve özel sensörü sayesinde değişik zeminlere göre her zaman en uygun emiş gücünü sunan yeni Z 6.0, elektronik toz torbası doluluk göstergesi, dikey veya yatay park özelliği, otomatik kablo toplama özelliği, 13 metrelik etkinlik yarı alan çapı ile her ortamda kullanılabiliyor ve mükemmel temizliğe ulaşmanın ideal yolu olarak ön plana çıkıyor. Özel kaplaması sayesinde hiçbir yüzeyi çizmeden hareket edebilen ve üstün manevra kabiliyetine sahip dört adet tekerlekle hareket eden Siemens Z6.0 Otomatik Süpürge, temizlikte yeni bir deneyimin kapılarını açıyor.