Şık ve Olabildiğince Sıcak: Parma



İstikbal Regina, göz alıcı modelleri ile mutfaklara yeni lezzetler katmaya devam ediyor. Şıklığı sadelikte arayanlar için Parma modelini sunuyor. Parma’nın her çizgisi, içerdiği yalın detaylar şıklığının sırrı sadelik olan evlerle mükemmel bütünlük sağlıyor. Modern tasarımıyla göz dolduran Parma, mutfakta sıcak bir hava estiriyor.

Parma, metal bazaları, metal görünümlü raf yükseklik ayarlı dolapları, ankastre ürünlere uygun kapakları, görünüm ve estetik açısından mutfakta bütünlük yaratıyor. Elektrikli ev aletleri için tasarlanan stor dolap, fonksiyonel tasarımı ile malzemeleri kolay saklama imkânı sunan kiler dolabı ve sessizce açılıp kapanan çekmecelerin yanı sıra, geniş dolaplar ve zeki detaylarla Parma, bir mutfakta düşlenen her şeyi tüketicilere sunuyor.

Zengin renk ve model alternatifleri ile göz dolduran İstikbal Regina’nın ürün gamında, çağdaş yaşam biçimini yansıtan evleri tamamlayıcı çizgilere sahip, şık, sade ve zarif, detaylara önem veren ve mekân kullanımında rahatlık sağlayan modeller yer alıyor.

Her mutfak mekânına, farklı ve özgün seçenekler sunan, zengin renk ve model alternatifleriyle dikkat çeken İstikbal Regina, ahşabın sıcaklığını mutfaklara taşıyan Gent, çağdaş bir yaşam biçimi için şık bir tercih olan Ultra, yerli ve ithal aksesuar alternatifleriyle istenilen tarzda bir mutfak yaratma imkanı sunan Canto, çizgileri ve içerdiği tüm detaylarla sadeliği ve şıklığı yansıtan Parma, tüm ayrıntılarıyla mutfakta rahatlık ve bütünlük sunan Karat, bir klasikte aranan herşeyin bulunduğu Palais, ekonomik ve şık Zita gibi özel modellerle tüketiciyle buluşuyor.

Regina Mutfak ve Banyo, ücretsiz montaj, keşif ve ölçüm imkanıyla da tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor.