Merkezi Soğutmada Büyük Kolaylık: Su Soğutma Grubu ve Hidrolik Kit Bir Arada



Ferroli'nin 50 yıllık tecrübesiyle üretilen hava soğutmalı su soğutma cihazları, modern, paket tipi özel tasarımı ve hızlı montaj kolaylığı ile merkezi soğutmada öncü. Enerji tasarrufundan ödün vermeyerek yüksek verim sağlayan ürünlerini tüketicileriyle buluşturmaya devam eden Ferroli, hem endüstriyel hem de küçük alanlar için üretilen merkezi soğutma ürünleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Ferroli su soğutma grupları, çevre dostu R407C gazı ile çalışarak, üstün teknolojisini hava soğutma özelliğiyle birleştiriyor ve az elektrik harcayan ürün yelpazesiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Endüstriyel mekanların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak uzun ömürlü üretilen su soğutma cihazları, hidrolik kitli modelleriyle de kolay ve hızlı monte edilebiliyor.

Düşük ses seviyesi yanında yüksek verim sağlama özelliği de bulunan hava soğutmalı su soğutma cihazları, arıza oranını minimuma indirgeyen bir sisteme sahip. Özellikle akümülasyon tankı sayesinde kısa boru tesisatlarında dolaşan su miktarının az olması, sistemde herhangi bir problem yaratmayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Ergonomik yapısıyla da dikkat çeken cihazlar, 100 metre mesafeye kadar da uzaktan kumanda ile kontrol edilebilerek endüstriyel alanlar için pratik çözümler sunuyor.

Domestik uygulamalar için tasarlanmış ufak su soğutma cihazı
Ferroli, endüstriyel alanların yanı sıra, ufak su soğutma cihazlarıyla da villa, ev, restoran ve ofis gibi küçük alanlarda da tüketicilerinin yaşam kalitesini artırıyor. Küçük alanlar için tasarlanmış paket chiller sayesinde, merkezi soğutma sistemlerinin uygulaması ekonomik hale geliyor. Kendi içinde bulunan akümülasyon tankı sayesinde, chiller dışına herhangi ek akümülasyon tankı konulmadığı için küçük mekanlarada rahatlıkla kullanılabilen cihaz kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ferroli'den İtalyan güvencesi
Arıza oranı en düşük markalardan biri olan Ferroli, ürünlerinde kalite-fiyat dengesini koruyarak tüketicilerine ekonomi ve konforu bir arada sunuyor. Ferroli, cebi yormayan fiyatlardaki ithal ürünleriyle tüketicileri İtalyan güvencesiyle buluştururken, satış sonrası kaliteli servis hizmeti ile de müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Ferroli soğutma guruplarının teknik özellikleri
· Modern ve paket tip özel tasarım
· Düşük Ses Seviyeleri
· Yüksek verim
· Kapasite kontrolünü kolaylaştıran çoklu scroll kompresör uygulaması(1-8 adet)
· Hidrolik kit ve su akümülasyon tankıyla montaj kolaylığı
· Pompa ve kolektör gruplarını gerektirmeyen pratik çözüm
· Endüstri proses uygulamalarına uygun üretim
· -15°C'den 46°C dış sıcaklığa kadar çalışma imkanı
· Plakalı Eşanjör sayesinde yüksek ısı iletimi
· Flow-Switch gerektirmeyen fark basınç prosestadı
· Donma termostatı ve otomatik ısıtıcı
· Micprocess kontrol
· Fanlar tam modülasyonlu veya kademeli çalışma özelliği
· 100'e mesafeye kadar kablolu uzaktan kumanda ile kullanım kolaylığı
· Paket Chiller cihazlarında 15 kw' kadar olan gruplarda satrifuj fan kullanılması sayesinde iç mahallerede kullanım kolaylığı ve kondenser havası kanalıyla dışarı atılabilme özelliği
· Paket Chiller cihazlarında pompa; akümülasyon tankı; emniyet ventili, vanalar, büzüşme tankı, flow-switch, pislik tutucu, prüjör'lü olarak paket imalat yapılabilme olanağı

Ferroli Grubu
1950'li yıllarda İtalya'nın Verona şehrinde faaliyete geçen Ferroli Grubu, bugün Avrupa'da ısıtma ve klima sektörünün liderlerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Dünyada kombi teknolojisini ilk geliştiren firmalardan olan Ferroli, zaman içinde ürün yelpazesini döküm kazan, brülör, kat kaloriferi, panel radyatör, boyler, split klima, chiller, buhar kazanları ürünlerini de kapsayacak şekilde genişletti. Grup bazında, yılda 500.000 adet kombi üreten Ferroli, 2,300 çalışanı, araştırma ve geliştirme çalışmaları, teknik servis, satış ve dağıtım kanalları organizasyonu ile alt yapısını sürekli geliştirip yeniliyor. Ferroli Grubu, İtalya'daki fabrikalarının yanı sıra Fransa, İspanya, Almanya ve Çin'de de toplam üretim sahası 500.000 m²'yi aşan üretim tesislerine sahip. Grup genelinde 532 milyon Euro olan satışların %87'sini merkezi ve bireysel ısıtma sistemleri, %11'ini soğutma sistemleri, %2'sini ise diğer ürün grupları oluşturuyor. Türkiye pazarında ise Ferroli'nin satışlarında %90'lık payla kombi satışları ilk sırada geliyor, klima satışları ise yüzde 7'lik pay alıyor. 18 yıl önce Türkiye pazarına giren Ferroli Grubu'nda Türkiye, 2004 yılında gerçekleştirdiği %133'lük rekor ciro artışıyla Grup içindeki yıldız ülkelerden biri.