Silverline R12071x01 Buzdolabı



Yaz gelince önemi bir kez daha artan buzdolaplarının yükü de bir kat daha artıyor. Yiyecekler, içecekler daha soğuk olmalı ve taze kalmalı derken buzdolabı fonksiyonları önemini bir kez daha hatırlatıyor. 

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

Parmak izi göstermeyen şık inox yüzeyli R12071X01, soğutma performansı ve geniş iç hacmi ile Silverline’nin tercih edilen modellerinden biri. Değiştirilebilir kapı yönüyle mutfaklara kolaylıkla yerleşebilen R12071X01, A+ enerji sınıfına sahip “No Frost” özellikli bir buzdolabı. Ayarlanabilir “Nem Kontrollü Sebzelik” özelliğine sahip model, sebzelikteki gıdaların nem oranlarını kontrol altında tutarak tüm sebze ve meyvelerin besin değerlerini kaybetmeden ilk günkü tazeliğini korumasını sağlıyor. 

Alt bölümde konumlanan derin dondurucu bölümü geniş hacmi ile sebze, meyve, balık, et depolamak isteyenlerin ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. "Elektronik Kontrol” paneli ile, soğutucu ve dondurucu bölmelerindeki her bölümün sıcaklığı ayrı ayrı ayarlanabilen R12071X01, 434 litre kapasitesiyle kalabalık aileler için ideal... Fonksiyonel kullanımın bir parçası olarak öne çıkan led aydınlatma ise buzdolabını daha güçlü ve beyaz bir ışıkla aydınlatıyor.