"Şimdi Türkiye'de BIM Zamanı" Semineri



Dünyada 'Building Information Modeling' olarak bilinen, bir binanın kavramsal tasarım aşamasından, inşaat öncesi, esnası ve sonrası işlemlerinin tümünü kapsayan aşamalarının en doğru şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlayan Autodesk sistemi BIM, Türkiye’de de 'Yapı Bilgi Modellemesi' adıyla ilgi görüyor. Autodesk’in Yapı Bilgi Modellemesi sistemine ait detayları ve uygulamaları aktardığı BIM semineri bu yıl Türkiye’de de gerçekleştirilecek.

Katılımcılara ilk elden deneyim paylaşımı ve bilgi alışverişi imkânı sunacak olan “Şimdi Türkiye’de BIM zamanı” semineri, 26 Mart 2013 Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 'de yapılacak.

Alanının öne çıkan mimarları Ali Hızıroğlu, Ekim Orhan İsmi ve Erdinç Çiftçi’nin BIM uygulamalarındaki deneyimlerini paylaşacağı seminer, Autodesk Türkiye Müdürü Taylan Dedeoğlu ve Autodesk Satış Müdürü Sevda Koçak’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Türkiye’de, mimarlık ve inşaat alanında verimliliğin ve sürdürülebilirliğin önemini vurgulayacak BIM semineri , konuşmacıların farklı fonksiyonlardaki BIM deneyimlerini aktaracağı bir platform oluşturarak, katılımcıların profesyonel iş yaşamlarına katkı sağlayabilmeyi hedefliyor. 'Yapı Bilgi Modellemesi' sisteminin kullanıldığı binalara ait başarı hikâyelerine de ev sahipliği yapacak etkinliğin çok sayıda mimar, mühendis ve inşaat firma yöneticisini bir araya getirmesi bekleniyor.


Etkinlik Programı:

08:30 - 09:30
Kahvaltı ve Kayıt

09:30 - 09:45 Açılış Konuşması
Taylan Dedeoğlu, Ülke Müdürü - Autodesk Türkiye

09:45 - 10:30 “Şimdi Türkiye’de BIM zamanı”
Sevda Koçak, Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat Sektörleri Satış Müdürü - Autodesk Türkiye

10:30 - 11:15 “Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü ve Forum Adana AVM Projeleri”
Ali Hızıroğlu, Y. Mimar - ERA Mimarlık
Ekim Orhan İsmi, Mimar - ERA Mimarlık

11:15 - 12:00 “Farklı Fonksiyonlarda BIM Deneyimleri’
Erdinç Çiftçi, Y. Mimar - BOLD Mimarlık


Kayıt ve ayrıntılı bilgi için
tıklayınız.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu