Simfer’den Mutfaklara Siyah İnci



Simfer’in çevreye duyarlı ve modern tesislerinde üretilen davlumbazlarından en yenisi 8921 MK ile mutfaklar farklı bir estetiğe kavuşuyor.

Davlumbaz seçerken göz önüne alınması gereken en önemli faktörler; mutfağın büyüklüğü, tasarımı ve yemek pişirme alışkanlıklarıdır. Davlumbaz, mutfakları yemek kokularından temizlemek ve arındırmak için kullanılan en önemli mutfak aletlerinden bir tanesi. Ancak tüm bu özelliklere artık bir yenisi daha eklendi; estetik. Bugüne dek daha çok fonksiyonel özellikleriyle ön plana çıkan davlumbazlar, Simfer’in yeni 8921 MK modeli ile mutfaklara estetik bir dokunuş sağlıyor. Simfer’in çift bacalı ve karbon filtre opsiyonlu kullanım özelliğine sahip 8921 MK davlumbazı mutfakları kokulardan arındırırken benzersiz siyah rengi ve şık tasarımıyla aynı zamanda değer katıyor.

90 santimetre genişliğindeki 8921 MK siyah duvar tipi davlumbaz, çift bacası, karbon filtre opsiyonlu kullanım özelliği, 9 kademeli güç ayarı, 1000 m3/s hava emiş gücü, dokunmatik ekranı, uzaktan kumanda opsiyonu, yıkanabilir alüminyum yağ filtresi, filtre doluluk uyarısı, zamanlı turbo fonksiyonu, 2x20 vat halojen lambasıyla mutfakların yeni yıldızı olmaya hazır.