Simon 34 Serisi ile Yaşam Alanları Daha Renkli



Ürün çeşitliliği ve renk seçenekleri, Simon’u tercih edenleri yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya, hayal güçlerini kullanarak yaşam ve çalışma alanlarına renk katmaya davet ediyor. İnce ve zarif çerçeve dizaynı ile evlere estetik dokunuşlar yapılmasını sağlayan Simon, sade bir şıklık için; krem ve beyaz renklerle 12 ayrı kordon alternatifiyle Base serisini öneriyor.

Şampanya, gümüş, bronz, grafit, meşe, kiraz ve ceviz renkleri ve desenleri sunan Shine ve Woody serileri ise şıklığa önem verenler için ideal bir seçim.

Simon 34 serisi, mekanizmaların birbirine uyumu, vidasız bağlantıları, montaj kolaylığı, yatay veya dikey montaja uygun tasarımlarıyla kullanıcı dostu ürünler sunuyor.

Bir yandan farklı ihtiyaçlara göre ürünler tasarlarken diğer yandan da monoblok ve mekanizma, çerçeve ve tuştan oluşan parçalı pazara sunuş sistemleriyle, montajda kolaylık; kullanıcılara ise çeşitli kombinasyonlar yapma imkanı veriyor.

Simon 34 serisi; fonksiyonelliği, şık tasarımı ve üstün kaliteyi birleştiren koleksiyonuyla, kullanıcılarının hayatlarına renk katıyor.