“Sınır Açık” Etkinliği 42. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da



İlk ayağı Londra Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenecek “Sınır Açık / Open Boundry” etkinliği, 42. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da “Global Oyuncu Ol” temasıyla farklı pazarlarda iş ve ortaklık geliştirme boyutlarıyla ele alınacak. Panelistlerin festival deneyimlerinin de paylaşılacağı panelin moderatörlüğünü MEF Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Aydemir üstleniyor.

Panelde Aydemir’e; 2019 “Europe 40 Under 40” ödülüne değer görülen Salon Architects kurucusu Y. Mimar Alper Derinboğaz, İstanbul Moda Akademisi’nde Moda Yönetimi Program Liderliği görevini devam ettiren, In-Between Tasarım Platformu Kurucu Ortağı Bilgen Coşkun, mimarlık ve tasarım alanında içerikler üreten ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tasarım kritiği üzerine ders veren In-Between Tasarım Platformu Kurucu Ortağı Dilek Öztürk ve 2016’da The European Architecture Center tarafından, 40 yaş altı 40 mimar seçkisine değer görülen, İstanbul’da ve Londra’da çalışan, yaşayan, üreten MeMALoNDoN kurucusu Mert Eyiler eşlik edecek.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yapı Medya İletişim işbirliğiyle gerçekleşecek etkinlikte; Göbeklitepe’den referansla mimarlığın sıfır noktası ve gelecekteki mimarlık yapma/yıkma biçimlerimizin sınırlar ile bağlantısı; ‘sınır’, ‘limit’, ‘çeper’, ‘açıklık’ gibi durumların kültürel çeşitlemeleri bağlamında tartışmaya açılacak.

Mimari ve iş odaklı panellere, ortaklığa yönelik oturumlara, yeni tasarım ve teknoloji araçlarının sohbetlerine ve “ilham verici” anahtar konuşmacı konferanslarına ev sahipliği yapacak Yapı Arena sahnesi sizleri, 19 Haziran günü saat 12:00 - 13:00 saatleri arasında Salon 14’te “sınır”ları aşmaya davet ediyor.

Herkese açık ve ücretsiz olan etkinliğe linkten kayıt olunabilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın