Sınırsız Espresso Keyfinin Sırrı Siemens EQ.7 Premium Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi'nde

Siemens’in yeni tam otomatik kahve ve espresso makinesi EQ.7, lezzet uzmanı üstün teknoloji ve şık tasarımı bir arada sunuyor. Isıtma işlemi boyunca en uygun kaynatma derecesini koruyan sensoFlow özelliği, kişisel kahve ayarlarını hatırlayan myCoffee fonksiyonu, tam otomatik temizleme ve kireç arındırma sistemleri, özel aroma koruma kapaklı kahve çekirdek haznesi ile EQ.7, sadece sunduğu kahve ile değil, kullanımında da büyük keyif yaşatıyor.

Mükemmel bir espresso yapmak için tecrübe, duyarlılık ve her şeyden önce gerçek kahve tutkusu gerekir. Siemens teknolojisinin yeni başyapıtı EQ.7 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi, Siemens’in üç özelliğe de fazlasıyla sahip olduğunu gösteriyor. Teknolojiyi hayata lezzet katmak için kullanan Siemens, evlere sanki mutfakta özel eğitimli bir kahve uzmanı (barista) varmış gibi bir ambians katıyor ve EQ.7 ile sınırsız kahve keyfinin sırrını çözüyor.

Siemens’in akıllı teknoloji ile donatılmış yeni ürünü EQ.7, kahve çekirdekleri ve kahve hazırlama işleminden öğütme derecesine, ısıdan basınca kadar kahvenin tadını etkileyen her aşamayı ve her etkeni analiz ediyor. Sonuçta kullanıcıya, en güzel anlarını bir fincan kahve eşliğinde kutlamak kalıyor. Kullanıcısını nasıl şımartacağını bilen EQ.7, karşı konulmaz kahve aroması, etkileyici kullanım kolaylığı ve tüm kahve severlerin isteklerini yerine getirebilecek yetenekleri şık bir tasarımla buluşturuyor.

İtalyan bir barista kadar çabuk

EQ.7, sensoFlow sistemi sayesinde ısıtma işlemi boyunca en uygun kaynatma derecesini koruyor ve bu özelliği ile dünyada ilk ve tek olmayı hak ediyor. Kahveyi sıcak tutmak sürekli enerji harcayan geleneksel kahve makinelerinin aksine Siemens EQ.7, bünyesinde yalnızca gerektiğinde sıcaklık vermek için geliştirilmiş sürekli akış ısıtıcıları barındırıyor. High-Tech sensör sistemi ile her espresso ve kahvenin demleme süresi boyunca uygun ısıda hazırlandığından emin olmak için aralıksız olarak suyun ısısını ölçüyor. EQ.7, sahip olduğu özelliklerle, çabucak kahve hazırlamak isteyenlerin ihtiyaçlarını da karşılıyor. İlk kahveyi dünyanın en hızlı hazırlayan makinesi olan EQ.7, yenilikçi ısıtma sistemi sayesinde zaman kaybına olanak vermiyor ve bütün bunları yaparken enerji tasarrufundan da ödün vermiyor.

Dolgun aroma, kusursuz krema

Bir espressoyu mükemmel yapan özellikler nelerdir? Sıcak olmalıdır. Kreması kalın ve yüksek olmalıdır. Hareli olmalıdır. Tadı ise içeni bir yudum sonrasında bile Roma sokaklarında bir kafede oturuyor olduğuna inandırmalıdır. EQ.7, profesyonel bir barista gibi her fincanı aynı özen ile dolduran aromaPressure sistemi sayesinde, miktarı ne olursa olsun kahve hep en iyi şekilde presliyor ve özel eğimli kahve sıkıştırma başlığı sayesinde espressolarda en mükemmel aroma elde edilebiliyor. Böylece fincana daha çok çekirdek tadı getiren ve her fincanda mükemmel lezzet, kusursuz krema sunan EQ.7, damakta son enfes yudumdan çok sonra bile hafızalarda kalan bir tat bırakıyor. MyCoffee fonksiyonu ile kişisel tercihlere göre ayarlanabilen üç kademeli kahve sıcaklık seçimi, dört kademeli sıcak su ısı seçimi ve dört farklı ayarlanabilir öğütme derecesi ile yeni Siemens kahve makinesi, her birey için farklı bir lezzet atmosferi yaratıyor.

creamCenter özelliği, EQ.7’nin bir düğme ile tüm kahve çeşitlerini hazırlanmasını sağlıyor. Yüksekliği ayarlanabilir kahve akış başlığı yana çevrilerek yenilikçi bir biçimde süt ve kahvenin birleşmesini sağlıyor. Bu benzersiz sistem mükemmel, kaymaksı, iyice dokulandırılmış ve köpürtülmüş süt için ideal bir ortam yaratıyor. Yukarı veya aşağı oynatılabilen süt köpürtme başlığı da 15 santimetre yükseklikteki fincanları veya özel latte bardaklarını bile alabiliyor. Ayrıca EQ.7’nin özel süt köpürtme başlığı, bulaşık makinesinde yıkanması için tamamen ve kolaylıkla çıkarılabiliyor. Isıya karşı mükemmel bir yalıtıma sahip olan ekstra süt haznesi, hem makinenin sürekli olarak temiz ve hijyenik kalmasını sağlıyor hem de gün içinde kullanılan sütü saatlerce taze ve serin saklıyor.

EQ.7 kahveyle nasıl başa çıkılacağını biliyor

EQ.7’nin etkileyici silentCeram Drive seramik kahve değirmeni ise mükemmel bir espresso için kahve çekirdeklerinin her zaman en mükemmel ve doğru incelikte öğütülmesini sağlıyor. Özel çift kaplamalı gövdesiyle sond erece sessiz olan öğütme mekanizması, EQ.7’nin kahve makineleri içinde en sessiz olmasını sağlıyor. Geleneksel çelik öğütücülerin aksine, EQ.7’nin seramik öğütücüsünün sürtünen parçaları bulunmuyor ve bu öğütücüye uzun ömür kazandırıyor.

Tek tuşla sonsuz kahve seçenekleri sunan yeni EQ.7 Siemens Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi, fincanların yerini bile değiştirmeden, tek tuşla istenen her türlü kahve, espresso, cappuccino, latte, latte macchiato gibi seçenekleri hazırlama imkanı sunuyor. Ekstra kalıcı ve ince köpük yaratabilen bu sistem, dönebilen kahve akış başlığı ile zahmetsizce istenen her tür kahvenin hazırlanmasına olanak tanıyor. Siemens Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi aynı zamanda temizlikte de zaman kazandırıyor ve zahmetsiz bir temizlik olanağı sunuyor.

Her demlemeden sonra devreye giren singlePortion Cleaning, yapılan her kahvenin aromasını koruyor ve makinenin her zaman hijyenik kalmasını sağlıyor. Işıklı fincan yeri ve kahve akış başlığı, yana doğru kolayca çıkartılabilen 2,5 litrelik su tankı, 300 gramlık özel aroma koruma kapaklı kahve çekirdek haznesi ile tam otomatik temizleme ve kireç arındırma fonksiyonları da yeni kahve ve espresso makinelerinin diğer özellikleri.

EQ.7’nin her tür kahveye lezzet katan teknolojik özellikleri, “piano black” parlak ve zarif tasarım ile tamamlanıyor. Göz alıcı ışıklarla bezeli tasarımı, ekranı ve fincanları ışıklandırıyor ve öğütme sırasında çekirdek kabı, tüm hazırlama işlemini görsel bir şölene dönüştürüyor.